Nejprodávanější hudba - duben 2023

Oppidum
Po neuvěřitelných patnácti letech přišla v roce 2018 zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová se studiovým albem Oppidum. Čarokrásné melodie, všudypřítomný nádech tajemné keltské kultury a uhrančivá interpretace...

Oppidum

377 Kč
Prequelle
Prequelle je čtvrté studiové album švédské rockové skupiny Ghost. Bylo vydáno 1. června 2018 a jeho producentem je Tom Dalgety.

Prequelle

305 Kč
Apokalyptickej pták
V únoru 1976 odehráli The Plastic People Of The Universe osudový koncert své kariéry. Necelé čtyři týdny poté už byli všichni členové ve vazební věznici.

Apokalyptickej pták

225 Kč
Bílé Vánoce Lucie Bílé II.
Pod osvědčeným názvem vychází pokračování fenomenálně úspěšného alba z roku 2010. Producent Petr Malásek po šťastných sedmi létech úspěšně objevil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček.

Bílé Vánoce Lucie Bílé II.

374 Kč
Kaleidoscope (EP)
Coldplay posluchačům nabízejí pět skladeb, které koprodukovali Rik Simpson, Daniel Green a Bill Rahko.

Kaleidoscope (EP)

197 Kč
Prozpěvování
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.

Prozpěvování

225 Kč
Standards
Seal vydává album Standards.

Standards

359 Kč
Post Pop Depression
Iggy Pop a Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), společně s dalšími spoluhráči (kytarista a klávesák QOTSA Dean Ferita a bubeník Matt Helders z britských ARCTIC MONKEYS) vydali album Post Pop Depression.

Post Pop Depression

656 Kč
Prince4Ever
2CD výběr Prince4Ever mapuje kariéru fenomenálního hudebníka a nabízí oblíbené hity z jeho repertoáru včetně písní jako Kiss, When Doves Cry, Purple Rain nebo Little Red Corvette.

Prince4Ever

404 Kč
The Wall
11. album legendární Oxfordské kapely z roku 1979 v remasterované verzi.

The Wall

359 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 106 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>