Nejprodávanější hry - duben 2023

Dostihy & Sázky
Klasická stolní společenská hra s původními pravidly a bohatou originální výbavou. Dostihy a sázky si užijí hlavně dospělí a starší děti.
Ukázky

Dostihy & Sázky

557 Kč
Dřevěné kostky - Pohádky
(1x)
Dřevěné skládací kostky s obrázky Jiřího Trnky jsou na zadní straně obrázkových předloh doplněny texty nejznámějších českých pohádek, které mohou dětem přečíst rodiče nebo starší sourozenci a kostky se tak stávají hračkou pro celou rodinu.

Dřevěné kostky - Pohádky

314 Kč
Karty kvarteto - Hrady
Zábavná karetní hra děti učí účinně využívat kombinační a komunikační schopnosti a rozvíjí také logické myšlení.

Karty kvarteto - Hrady

53 Kč
Malé velké galaxie
Malé velké galaxie jsou kostková hra, ve které se budete snažit vytvořit nejmocnější impérium v celé galaxii. Budete kolonizovat nové planety se zvláštními schopnostmi, rozvíjet svoji flotilu a snažit se přechytračit ostatní galaktické vůdce.

Malé velké galaxie

539 Kč
Catan - Osadníci z catanu
Závod o nadvládu nad ostrovem právě začal! Muži a ženy z vaší expedice už objevili první 2 vesnice. Naštěstí je ostrov velmi bohatý na přírodní zdroje. Budujete silnice a také další vesnice, které se později rozrostou v města.

Catan - Osadníci z catanu

1 099 Kč
Bang ! kostková hra

Bitva na Divokém západě Na Divokém západě neustále zuří nekonečná bitva mezi zákonem a bandity. Náhle oblohu zastínil déšť letících šípů: Indiáni útočí! Jsi dost statečný, aby ses ubránil Indiánům?

Bang ! kostková hra

499 Kč
Párty Alias Ženy versus muži
Oblíbená párty hra Párty Alias v nejnovější verzi. Jak již název napovídá, ve hře budou hrát ženy proti mužům, chcete-li, muži proti ženám.

Párty Alias Ženy versus muži

699 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8