Nejprodávanější tituly - duben 2023
sport a fitness

Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
sport a fitness
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
sport a fitness
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
sport a fitness
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Předškoláci v pohybu - 14%
Publikace, určená především cvičitelům dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelkám v mateřských školách a rodičům, se zabývá všestrannou pohybovou průpravou dětí.
sport a fitness

Předškoláci v pohybu

176 Kč
151 Kč
Aikido - 11%
Kniha obsahuje teoretický vhled do myšlenky aikida a jeho základních principů. Dále je v ní vysvětlena teoretická výstavba technik a provedení jednotlivých cviků.
sport a fitness

Aikido

224 Kč
199 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness

Kompenzační cvičení

199 Kč
Sportovní tanec - 20%
Na našem trhu dosud nebyla žádná publikace, která by se důkladně věnovala tanečnímu sportu. Většina z nás se setkala s tanečními kursy, s výukou společenských tanců a se společenskou výchovou.
sport a fitness
Ukázky

Sportovní tanec

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 87 položek
<< < 1 .. 7 8 9