Nejprodávanější e-knihy - květen 2023

Smrtící obhajoba - 30%
Kapitánka Sylvie Kurtišová právě nastoupila na místo šéfky olomoucké kriminální policie. Téhož dne jsou ve svém bytě nalezeni mladí manželé, kteří společně spáchali sebevraždu.
Ukázky

Smrtící obhajoba

189 Kč
132 Kč
Sny a podsvětí
Po klasicích Sigmundu Freudovi a C. G. Jungovi přichází James Hillman s originálním pohledem na sny a práci s nimi.
Ukázky

Sny a podsvětí

323 Kč
Srpny
(4x)
Kam až jsme schopni kvůli tomu druhému zajít?
Ukázky

Srpny

229 Kč
Stříbrný měsíc

FALEŠNÉ MINCE NEPŘINÁŠEJÍ BOHATSTVÍ, NÝBRŽ SMRT…

Matyáš Korvín, král uherský a český, je na pokraji smrti a české království se má brzy znovu sjednotit pod jedním vladařem.

Ukázky

Stříbrný měsíc

239 Kč
Šťastně až navěky?
(3x)
Arek nikdy moc nepřemýšlel o tom, co se bude dít, až naplní věštbu, která říká, že je osudem určen jakožto vyvolený, který zachrání království Ere před zlým vládcem.
Ukázky

Šťastně až navěky?

279 Kč
Štěstí voní jako chleba
Potřebuje láska dovolenou? Podle Mily ano. Celé týdny byla zamilovaná do Thea a on v ní vzbuzoval naděje. Pak ale zjistila, že je zasnoubený!
Ukázky

Štěstí voní jako chleba

407 Kč
Tajemství dvojčat
Nick Carter „slavný americký detektiv“ je fiktivní postava, která vznikla v roce 1886. Jde o soukromého detektiva a v průběhu více než století se objevoval v různých podobách a dodnes ho mnozí čtenáři označují za nejpopulárnějšího literárního hrdinu.
Ukázky

Tajemství dvojčat

159 Kč
Tehdy jsme žili v letní zemi
(1x)
Skupina dětí a teenagerů tráví nedobrovolně prázdniny se svými rodinami v domě u jezera. Zatímco rodiče ubíjejí dny v alkoholovém a sexuálním opojení, děti svírá narůstající frustrace.
Ukázky

Tehdy jsme žili v letní zemi

249 Kč
Teheránská operace
Howard Blum přichází s knihou literatury faktu, která je stejně strhující a napínavá jako dobrý thriller: jedná se o skutečný příběh nacistického spiknutí s cílem zabít za druhé světové války vůdce Spojených států, Velké Británie a SSSR.
Ukázky

Teheránská operace

328 Kč
Temno před úsvitem
Červen 1945. Hitler zvítězil, Británie je okupována a Amerika se bojí hrozby jaderného útoku. Uprostřed noci prochází ruinami skotského dryburského opatství postava, která hledá deník Davida Erskina, vojáka, jenž byl svědkem zvratu dějin.
Ukázky

Temno před úsvitem

249 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100