Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
hobby

Čínské uzly - 20%
Kniha Čínské uzly je zcela ojedinělou publikací, která se v ucelené formě věnuje tématu čínského uzlování. Čínské uzlování se pohybuje mezi krajkami, bižuterií a drháním.
hobby
Ukázky

Čínské uzly

254 Kč
203 Kč
Malujeme na kamínky - 20%
Baví vás pátrání po malovaných kamíncích ale zatím jste si netroufli žádný namalovat sami? Nevadí, díky této knize plné barevné inspirace to určitě zvládnete!
hobby
Ukázky

Malujeme na kamínky

209 Kč
167 Kč
Jak na tvůrčí psaní - 20%
Držíte v ruce knihu určenou autorům, kteří mají hlavu i srdce plné myšlenek a nápadů, píšou nebo mají chuť začít psát, ale zároveň chtějí tvořit opravdu dobře, profesionálně.
hobby
Ukázky

Jak na tvůrčí psaní

219 Kč
175 Kč
Svět non toxic - 20%
Žijeme v nezdravém světě. To si dnes uvědomují i ti nejzarytější příznivci betonu, plastů a chemie. K tomu, abychom ozdravili celou planetu, povede ještě hodně dlouhá cesta. Co však může udělat každý z nás, je snažit se co nejvíce omezit škodlivé látky ve svém bezprostředním okolí a maximálně před nimi chránit sebe a své blízké.
hobby
Ukázky

Svět non toxic

249 Kč
199 Kč
Sbíráme mince a bankovky - 20%
Tato kniha je především praktickou pomůckou pro začínající i pokročilé sběratele mincí a bankovek.
hobby
Ukázky

Sbíráme mince a bankovky

149 Kč
119 Kč
Vyšívání - 20%
Kniha pojednává o základních technikách vyšívání a je určena pro ty, kteří nemají s těmito pracemi žádné nebo jen malé zkušenosti.
hobby
Ukázky

Vyšívání

157 Kč
126 Kč
Běhání - 20%
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
135 Kč
Křišťálová pryskyřice - 20%
Křišťálová pryskyřice je krásná čirá hmota, s kterou lze hravě experimentovat, lít do forem, ale i na rovné plochy, na kterých se udrží díky povrchovému pnutí, zalévat přírodniny, korálky, drátky, smaltované výrobky a další drobné předměty.
hobby
Ukázky

Křišťálová pryskyřice

246 Kč
197 Kč