Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
atlasy a mapy

Sudetský tulák - 20%
V bohaté historii Sudet existují příběhy, které takřka nebo úplně upadly do zapomnění. Žily tu fascinující osobnosti, o kterých se moc neví, stála tu města, která už neexistují, mluvilo se jazyky, kterými už nikdo nemluví.
atlasy a mapy
Ukázky

Sudetský tulák

279 Kč
223 Kč
Jací jsou? - Angličané - 20%
(1x)
Zábavný průvodce anglickou povahou vážně i nevážně představuje jejich životní styl. Dozvíte se, jací opravdu jsou, co je pro ně důležité, jak se baví, jak funguje anglická rodina, škola a společnost.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Angličané

119 Kč
95 Kč
Provence - 20%
To nejkrásnější z Provence slovem, obrazem i na videu. Za vůní levandule, světem malých opatství, horských vesnic, přírodou, památkami UNESCO, po stopách Římanů, malířů, spisovatelů. Legendy i fakta. Rady na cestu - na základě vlastních zkušeností.
atlasy a mapy
Ukázky

Provence

149 Kč
119 Kč
Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit! - 20%
Vydejte se s námi na cestu po Bretani, nejzápadnějším regionu Francie. Objevíme tajemstvím opředené megalitické památky a navštívíme místa, kde hledali inspiraci slavní umělci. Budeme obdivovat stavby, které v jiných částech Francie nenajdeme a poznáme místní legendy, svátky a zvyky.
atlasy a mapy
Ukázky

Toulky po Bretani – Průvodce, který vás bude bavit!

169 Kč
135 Kč
Hravý průvodce Českem II. - 20%
Nazujte opět toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! Druhý díl oblíbeného průvodce udělá z každého výletu nezapomenutelný zážitek.
atlasy a mapy
Ukázky

Hravý průvodce Českem II.

269 Kč
215 Kč
Volání šumavských samot - 20%
Volání šumavských samot je skromnou knihou, ve které se autor vyznává ke své celoživotní lásce k šumavským horám (převážně k oblasti okolo Špičáku a Železné Rudy).
atlasy a mapy
Ukázky

Volání šumavských samot

172 Kč
138 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
atlasy a mapy
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Procházky Ostravou 2 - 20%
(1x)
Zažijte nepoznanou Ostravu! Jedinečný průvodce vám opět nabízí sedm tematických procházek. Snahou bylo vymanění se z klasického pohledu na Ostravu jako na oblast průmyslu a témat s ním spojených.
atlasy a mapy
Ukázky

Procházky Ostravou 2

209 Kč
167 Kč
Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově - 20%
Strahovský klášter, přezdívaný Pražský Sion, to je unikátní, téměř devítisetletá instituce. Společně prozkoumáme jeho dějiny i ojedinělý areál.
atlasy a mapy
Ukázky

Tajemství pražských klášterů - Královská kanonie premonstrátů na Strahově

299 Kč
239 Kč
Prahou hudební - 20%
Vydejte se po stopách hudebních skladatelů, kteří zanechali své stopy v našem hlavním městě.
atlasy a mapy
Ukázky

Prahou hudební

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>