Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
rodina a dítě

Vím, co mi chutná - 20%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning" , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
rodina a dítě
Ukázky

Vím, co mi chutná

179 Kč
143 Kč
Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
rodina a dítě
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Těhotnej Buddha - 20%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

rodina a dítě
Ukázky

Těhotnej Buddha

139 Kč
111 Kč
Pedagogika - 20%
Publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika

407 Kč
326 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Logopedie - 20%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie

280 Kč
224 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 20%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních refl exech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

rodina a dítě
Ukázky

Přetrvávající primární reflexy

420 Kč
336 Kč
Sandtray - Život jako na dlani - 20%
Co se o sobě člověk dozví při hře s figurkami na pískovišti? Sandtray je velmi efektivní a čím dál populárnější forma herní terapie.
rodina a dítě
Ukázky

Sandtray - Život jako na dlani

319 Kč
255 Kč
Tvořivá logopedie a rozvoj řeči - 20%
Mezi důležitá kritéria posuzovaná u zápisu do školy patří správná výslovnost a slovní zásoba. Zábavné aktivity na jejich zlepšení najdete v tomto sešitě. Aktivní i pasivní složka slovní zásoby je procvičována prostřednictvím vyprávění, přiřazování či spojovaček.
rodina a dítě
Ukázky

Tvořivá logopedie a rozvoj řeči

129 Kč
103 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 63 položek
1 2 3 .. 7 > >>