Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2023
dobrodružné

Babička drsňačka znovu v akci - 20%

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky...

dobrodružné
Ukázky

Babička drsňačka znovu v akci

368 Kč
294 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
dobrodružné
Ukázky

Příšerná teta

329 Kč
263 Kč
Strážci Země - 20%
(4x)
Olaw, jeden ze strážců Země, byl probuzen ze sladkého spánku v kmeni svého modřínu. Dozvěděl se, že jeden z dalších strážců není k nalezení, a jeho vždy usměvavý obličej se zachmuřil.
dobrodružné
Ukázky

Strážci Země

220 Kč
176 Kč
Teribear - 20%
(2x)
Vyprávění, které pomáhá. Od jedné z nejoblíbenějších autorek současnosti. Teribear je méďa hrdina a také maskot Nadace Terezy Maxové už dlouhé roky, ale teprve nyní ožívá v příbězích Aleny Mornštajnové.
dobrodružné
Ukázky

Teribear

299 Kč
239 Kč
Ostrov zasvěcení - 20%
Ostrov zasvěcení je první knihou desetidílné ságy nazvané Sedmý smysl. Autorka své knihy nejprve zveřejňovala na internetu.
dobrodružné
Ukázky

Ostrov zasvěcení

195 Kč
156 Kč
Otrocká krása - 20%
Tentokrát se ocitne v ohrožení života nejen Hanka, ale i mnoho dalších kolem ní. A navíc má velký problém sehnat věrohodné informace. Proč nechce nikdo z pamětníků mluvit o tom, co se děje?
dobrodružné
Ukázky

Otrocká krása

220 Kč
176 Kč
Průvodce ztracených 5 - 20%
Páté pokračování série Sedmý smysl. I dvojčata Mojeranova se musejí poprat se svým osudem v poněkud netradiční magické škole.
dobrodružné
Ukázky

Průvodce ztracených 5

220 Kč
176 Kč