Nejprodávanější tituly - květen 2023
psychologie pro každého

Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
psychologie pro každého
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
psychologie pro každého

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Hojení vnitřních ran - 11%
Uštěpačné poznámky, chybějící slova poděkování nebo přehlížení mohou zasáhnout něčí srdce stejně silně jako nečekané odmítnutí či při hádce pronesená ostrá slova. I když budeme nadále fungovat navenek, psychicky jsme zraněni.
psychologie pro každého

Hojení vnitřních ran

314 Kč
279 Kč
Tvořit nové věci - 11%
Terapeut, lektor a karmelitán od Pražského Jezulátka. Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
psychologie pro každého
Ukázky

Tvořit nové věci

332 Kč
295 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
psychologie pro každého
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie pro každého
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Řád není všechno - 11%
(3x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
psychologie pro každého
Ukázky

Řád není všechno

358 Kč
318 Kč
Hadi v oblecích - 11%
Psychopati mohou ze začátku působit jako vycházející hvězdy či spasitelé firem, záhy se však ukáže, že obratně zneužívají důvěry kolegů, manipulují nadřízenými a na pracovišti po sobě zanechávají spoušť.
psychologie pro každého
Ukázky

Hadi v oblecích

419 Kč
372 Kč
Kurz zázraků - 11%
(1x)
Kurz zázraků je univerzálním duchovním učením, jehož účelem je umožnit lidem nalézt svého Vnitřního Učitele.
psychologie pro každého

Kurz zázraků

673 Kč
598 Kč
Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y - 11%
(2x)
Jsi introvert nebo citlivka? Jestli ne ty, tak určitě někdo z tvých blízkých. Proč je to fajn a proč tě svět nutně potřebuje?
psychologie pro každého
Ukázky

Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 186 položek
1 2 3 .. 19 > >>