Nejprodávanější knihy - květen 2023
ekonomie

Kapitalismus není problém, ale řešení - 11%
(1x)
Zitelmannova kniha otevírá velice aktuální debatu v době, kdy stát stále více zasahuje do života lidí a firem metodami plánovaného hospodářství.
ekonomie

Kapitalismus není problém, ale řešení

494 Kč
439 Kč
Proč Bitcoin (ne)funguje jako peníze - 11%
Tohle není běžná kniha o bitcoinové tematice. Autoři Pavel Ryba a Rosťa Plachý jedinečným způsobem přibližují čtenáři svůj hodnotový svět a nabízí komplexní vhled do problematiky etiky a hodnot, do historie, současnosti i budoucnosti.
ekonomie
Ukázky

Proč Bitcoin (ne)funguje jako peníze

342 Kč
304 Kč
Nic než kapitalismus - 11%
(2x)

Poprvé v lidských dějinách celé planetě dominuje jeden ekonomický systém. Kapitalismus triumfoval, protože se ukázal životaschopnější a adaptabilnější než systémy jiné. Přinesl lidem blahobyt a uspokojil jejich touhu po nezávislosti.

ekonomie
Ukázky

Nic než kapitalismus

529 Kč
470 Kč
Daňové zákony 2023 - 11%
?Nejprodávanější daňová publikace v ČR!
ekonomie

Daňové zákony 2023

152 Kč
135 Kč
Strategický management lidských zdrojů - 11%
V této aktuální knize se dozvíte, jak nastavit management lidských zdrojů v organizaci, jak aplikovat age management, společenskou odpovědnost, jak budovat značku zaměstnavatele a v neposlední řadě jak dosahovat konkurenční výhody v organizaci s důrazem na udržitelnost.
ekonomie

Strategický management lidských zdrojů

449 Kč
399 Kč
Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - 11%
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
ekonomie
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

314 Kč
279 Kč
Hodnotové investování - 11%
Podstatně přepracované druhé vydání knihy Hodnotové investování: Od Grahama po Buffetta a ještě dál přináší pronikavý a propracovaný přístup k investování, který vychází z téměř stoleté historie, počínaje Grahamem a Doddem.
ekonomie

Hodnotové investování

440 Kč
391 Kč
Základy SEO: jasně a stručně - 11%
Optimalizace pro vyhledávače (SEO) je skvělou oblastí internetového podnikání. Ať už sami vlastníte nebo spravujete webové stránky někoho jiného, SEO by nemělo v žádném případě uniknout vaší pozornosti.
ekonomie
Ukázky

Základy SEO: jasně a stručně

267 Kč
238 Kč
Ekonomické bubliny - 11%
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
ekonomie

Ekonomické bubliny

323 Kč
287 Kč
Investice - Nová strategie - 11%
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie

Investice - Nová strategie

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 68 položek
1 2 3 .. 7 > >>