Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
hudebniny

Wohnout - zpěvník - 20%
Tohle je náš první zpěvník. Vybrali jsme do něj ty písničky, které často hrajeme na koncertech, ale prostor dostaly i některé zapomenuté kousky.
hudebniny
Ukázky

Wohnout - zpěvník

189 Kč
151 Kč
Škola hry na klavír - 20%
Metoda Barevné klávesy zpřístupní hru na klavír nebo klávesy dětem i dospělým.
hudebniny
Ukázky

Škola hry na klavír

194 Kč
155 Kč
Zpěvník pro mírně pokročilé - 20%
Tato knížka vám dá návod, jak si na klavír zahrát jakoukoliv písničku nebo skladbu, která se vám líbí. Představí vám základní stavební bloky, na kterých stojí populární hudba, a velmi jednoduchou a srozumitelnou formou je s vámi procvičí.
hudebniny
Ukázky

Zpěvník pro mírně pokročilé

179 Kč
143 Kč
Moderní učebnice hry na klávesy - 20%
V této knize se dozvíš vše, co potřebuješ znát a umět k tomu, abys sám/sama začal/a hrát jednoduché písně i složitější skladby.
hudebniny
Ukázky

Moderní učebnice hry na klávesy

134 Kč
107 Kč
Zkouška sirén - 20%
Zkouška sirén je závěrečným dílem antologie české autorské písně, jejíž první díl vyšel pod názvem Gloria i gaudium. Česká písnička mezi kostelem a hospodou (2013) a druhý díl pod názvem Orchestrion v hlavě.
hudebniny
Ukázky

Zkouška sirén

389 Kč
311 Kč
Škola hry na zobcovou flétnu - 20%

Se skřítkem Toníkem je hra na flétnu opravdová zábava! Zábavná učebnice pro malé začínající flétnisty (od cca 5 let) plná notiček, veselých ilustrací a krásných písniček.

hudebniny
Ukázky

Škola hry na zobcovou flétnu

179 Kč
143 Kč
Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
hudebniny
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč