Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
záhady a otazníky

Atomový protektorát - 20%
Na sklonku druhé světové války se Adolf Hitler upínal k zázračné zbrani, která by zvrátila poměr sil. Šlo jen o bláznivou chiméru zoufalého muže, nebo byl nacistický jaderný program dál, než se všeobecně soudí?
záhady a otazníky
Ukázky

Atomový protektorát

319 Kč
255 Kč
Hřbitov - 20%
Duchové jsou stále hladoví a nikdo to neví lépe než Ed a Lorraine Warrenovi. Dvojice slavných démonologů desítky let bojovala se silami zla a zažila při tom řadu šokujících událostí.
záhady a otazníky
Ukázky

Hřbitov

269 Kč
215 Kč
Měsíční šachta - 20%

Spletité pátrání badatelů po legendárním útvaru známém jako Měsíční šachta. Měsíční šachta, Měsíční jeskyně, Moonshaft – nachází se kdesi pod slovenskými horami přírodní zvláštnost, která nemá ve světě obdoby? Důkaz, že před námi žili na Zemi jiné civilizace? Vstup do podzemní říše Agartha?

záhady a otazníky
Ukázky

Měsíční šachta

279 Kč
223 Kč
Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou. - 20%
Pérák je zřejmě nejslavnější českou mytickou postavou 20. století. Tento legendární fantom druhé světové války bývá popisován jako hrdina skákající po nočních střechách pomocí ocelových per připevněných na nohou a bojující proti nacistům.
záhady a otazníky
Ukázky

Mýtus o pérákovi. Městská legenda mezi folklorem a populární kulturou.

198 Kč
158 Kč
Gen, který urychlil vývoj člověka - 20%
V této publikaci autor uvádí třicet málo uvěřitelných příběhů, zajímavostí a záhad, Dovíte se např. o tom, kde se nachází čínské Bermudy, o svítící jeskyni, o muži, který otevřel ústí Mississippi, ...
záhady a otazníky
Ukázky

Gen, který urychlil vývoj člověka

89 Kč
71 Kč