Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
křesťanství

Tvořit nové věci - 20%
Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
křesťanství
Ukázky

Tvořit nové věci

269 Kč
215 Kč
Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Dar radosti a naděje - 20%
Hledání smyslu v pojetí papeže Františka je nekončící spirituální cestou, během níž bychom měli nacházet krásu a Boží milost i ve složitých chvílích.
křesťanství
Ukázky

Dar radosti a naděje

249 Kč
199 Kč
Dýchat pod vodou - 20%
Všichni jsme v nějakém smyslu a nějakým způsobem závislí. Když dokážeme rozpoznat svou závislost, přijmout svou slabost a odevzdat se Síle, která je větší než my, začneme přinášet uzdravení sobě i světu.
křesťanství
Ukázky

Dýchat pod vodou

179 Kč
143 Kč
Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů - 20%
Vysoké hodnocení tělesnosti je jedním z nejnápadnějších rysů, které křesťanství vneslo do kultury a myšlení pozdní antiky. Víra v Boha, který se vtělil, měla přitom vliv také na představu o člověku.
křesťanství
Ukázky

Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů

190 Kč
152 Kč
Pád vzhůru - 20%
(1x)
Z anglického originálu přeložila Julie Žemlová První polovina lidského života je dobou budování identity, dosahování výsledků, výkonu. S postupujícím věkem se však před člověkem otevírá nová cesta – cesta, jež zahrnuje omyly, ztráty, bezmoc, utrpení, všechno to, co nás vytrhuje z našeho dřívějšího pohodlí.
křesťanství
Ukázky

Pád vzhůru

179 Kč
143 Kč
Boží kniha od Pastoral Brothers - 20%

O náboženství vážně i nevážně s dvojicí farářů-influencerů Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad. Co takhle založit farářsko-youtuberskou dvojici?

křesťanství
Ukázky

Boží kniha od Pastoral Brothers

249 Kč
199 Kč
Síla manželčiny modlitby - 20%
Kniha se umístila mezi nejčtenějšími knihami v anketě čtenářů Katolického týdeníku.
křesťanství
Ukázky

Síla manželčiny modlitby

155 Kč
124 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
křesťanství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Přátelství s Bohem - 20%
(2x)
Kniha autora Hovorů s Bohem I - III.
křesťanství
Ukázky

Přátelství s Bohem

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 40 položek
1 2 3 4 > >>