Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
předškoláci

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
předškoláci
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Keltové - 20%
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
předškoláci
Ukázky

Keltové

212 Kč
170 Kč
Nejlepší maminka na světě - 20%
Maminku má každý z nás. Ale která z maminek je na celém světě ta nejlepší? Zkuste na to přijít s pomocí těchto něžných portrétů maminek z živočišné říše.
předškoláci
Ukázky

Nejlepší maminka na světě

254 Kč
203 Kč
Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž - 20%
Seznamte se s Ríšou Rexem, šestiletým a trochu úzkostlivým tyrannosaurem, který žije se svojí rodinou v Bažinatém lese. Ríšův nejlepší kamarád se jmenuje Tobík, a jen díky němu Ríša nepřijde o všechna dobrodružství.
předškoláci
Ukázky

Dinosauří partička: Vejce, Plavecká soutěž

169 Kč
135 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
předškoláci
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Medvědí kuchařka - 20%

Umí medvědi opravdu vařit? A dávají do všech receptů med? Odpověď najdeš v této roztomilé kuchařce! Jsme medvědí rodinka, která ráda vaří a peče. Rozhodli jsme se ti prozradit naše tajné rodinné recepty.

předškoláci
Ukázky

Medvědí kuchařka

199 Kč
159 Kč