Nejprodávanější tituly - květen 2023
cestování

Fenomén Rychlebské hory - 11%
Odhalte dosud nepoznaná zákoutí jednoho z nejkrásnějších míst Česka! Rychlebské hory jsou jedním z nejkrásnějších pohoří České republiky, ve kterém lze nalézt neporušenou přírodu, historické památky i moderní sportovní infrastrukturu.
cestování
Ukázky

Fenomén Rychlebské hory

314 Kč
279 Kč
Náš evropský deník - 11%

Náš Evropský deník je kniha plná dobrodružství, fotografií a kreseb. Objevili jsme klíč, kterým postupně sobě i vám odemykáme Evropu.

cestování
Ukázky

Náš evropský deník

801 Kč
712 Kč
Mexikopedie - 20%
(1x)
Mexiko je rozlohou obrovská země, o níž se říká, že jeden život na její poznání nestačí. Ale proč se o to alespoň nepokusit? Mexikopedie přibližuje v abecedně řazených tématech více či méně známé oblasti mexické kultury, gastronomie, přírody i umění.
cestování
Ukázky

Mexikopedie

348 Kč
278 Kč
Mexikopedie 2 - 11%
(1x)
Ve 27 kapitolách druhého dílu Mexikopedie: abecedáře mexické kultury navštívíme nejpodivnější městečko Mexika San Juan Chamula, kde mayští šamani diktují, jak se modlit v katolickém kostele.
cestování
Ukázky

Mexikopedie 2

619 Kč
550 Kč
Atlas majáků na konci světa - 11%
(3x)
Atlas majáků na konci světa – jehož název odkazuje na knihu Julese Verna Maják na konci světa – je soubor třiceti čtyř příběhů vycházejících ze skutečných událostí, doplněných ilustracemi a spjatými s majáky v nejodlehlejších koutech světa.
cestování

Atlas majáků na konci světa

448 Kč
398 Kč
Cestovatelský deník - 11%
Cestovatelský deník se stane nepostradatelným parťákem na všech vašich cestách. Sepište si bucket list a dojmy z cizích krajů, splňte ležérní i odvážné výzvy, malujte, lepte fotky a vzpomínejte na všechna významná nej, která vám cestování dalo.
cestování
Ukázky

Cestovatelský deník

314 Kč
279 Kč
Skotskem po stopách seriálu Cizinka - 11%
Navštivte oblíbená místa, která jsou spjatá s úspěšným seriálem Cizinka, a odhalte kouzlo skotských tradic.
cestování

Skotskem po stopách seriálu Cizinka

449 Kč
399 Kč
Amerika, Američka - 11%
Zápisky člena skupiny Už jsme doma z turné po USA.
cestování

Amerika, Američka

88 Kč
78 Kč
Putování po Hedvábné cestě - 11%
„Hedvábná cesta“ byla vzájemně propojenou sítí tras spojujících starověké společnosti Evropy, střední Asie, západní Asie, Blízkého východu a východní Asie, jež přispěly k rozvoji mnoha velkých světových civilizací.
cestování
Ukázky

Putování po Hedvábné cestě

626 Kč
556 Kč
Výjezd šťastný - 11%
Deníky mladých Šternberků z kavalírské cesty, podniknuté počátkem 60. let 17. století, představují unikát mezi podobnými prameny k dějinám cestování v období baroka, už proto že jsou z většiny psány dobovou, navíc živou a barvitou češtinou.
cestování
Ukázky

Výjezd šťastný

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 271 položek
<< < 1 2 3 4 .. 28 > >>