Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
cestování

Made in Korea - 20%
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
cestování
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
152 Kč
Moje roky v Izraeli - 20%
(5x)
David Borek je stálým zpravodajem ČT v nestálém regionu Blízkého východu. Jak moc je tam (ne)bezpečno a co obnáší práce novináře v tak turbulentní oblasti? Existuje něco jako izraelská mentalita? Čeho se týkají tamní politické hádky?
cestování
Ukázky

Moje roky v Izraeli

279 Kč
223 Kč
Santiago, má lásko - 20%
(1x)
Když se potkají dva, kteří se k sobě hodí, vznikne z toho láska. Ale co když se potkají až po čtyřicítce, těžkých vztazích a navíc v ne úplně vhodnou chvíli? Adéla Elbel se vydává se svým partnerem Michalem Rožkem na pouť do Santiaga.
cestování
Ukázky

Santiago, má lásko

279 Kč
223 Kč
Mexikopedie - 20%
(1x)
Mexiko je rozlohou obrovská země, o níž se říká, že jeden život na její poznání nestačí. Ale proč se o to alespoň nepokusit? Mexikopedie přibližuje v abecedně řazených tématech více či méně známé oblasti mexické kultury, gastronomie, přírody i umění.
cestování
Ukázky

Mexikopedie

348 Kč
278 Kč
Řecké štěstí - 20%
(1x)
Knižní vydání stejnojmenného blogu, který získal cenu Magnesia Litera Blog roku 2022. Autorka žije už déle než pětadvacet let v řeckém kraji Epirus, provdala se tam, založila rodinu a našla štěstí.
cestování
Ukázky

Řecké štěstí

339 Kč
271 Kč
Sudetský tulák - 20%
V bohaté historii Sudet existují příběhy, které takřka nebo úplně upadly do zapomnění. Žily tu fascinující osobnosti, o kterých se moc neví, stála tu města, která už neexistují, mluvilo se jazyky, kterými už nikdo nemluví.
cestování
Ukázky

Sudetský tulák

279 Kč
223 Kč
Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
cestování
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
cestování
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska - 20%
Odhalte krásu Japonska očima našeho předního japanologa, publicisty, překladatele a tlumočníka z japonštiny Martina Vačkáře.
cestování
Ukázky

S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska

319 Kč
255 Kč
Výjezd šťastný - 20%
(1x)
Deníky mladých Šternberků z kavalírské cesty, podniknuté počátkem 60. let 17. století, představují unikát mezi podobnými prameny k dějinám cestování v období baroka, už proto že jsou z většiny psány dobovou, navíc živou a barvitou češtinou.
cestování
Ukázky

Výjezd šťastný

348 Kč
278 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 47 položek
1 2 3 .. 5 > >>