Nejprodávanější tituly - květen 2023
partnerství

Muž 50+ - 11%
Tato knížka je tím nejlepším dárkem k narozeninám pro vašeho kamaráda, kolegu, bratra, tátu či švagra, pokud jeho věk začíná číslem 5!
partnerství

Muž 50+

134 Kč
119 Kč
Sedm podob lásky - 11%
Světový bestseller Pět jazyků lásky má pokračování. Zatímco v první knize nás Gary Chapman učí, jaké jsou jazyky lásky, tedy způsoby, jak lidé vyjadřují a přijímají lásku, kniha Sedm podob lásky jde o krok dále.
partnerství

Sedm podob lásky

332 Kč
295 Kč
Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerství
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Etická coura - 6%
(1x)
Knihu pro ty, které láká překročení konvenční monogamie, a pro každého, kdo má zájem naučit se více o lásce, sexu a intimitě.
partnerství

Etická coura

331 Kč
311 Kč
Soulsex - 6%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, ...
partnerství

Soulsex

280 Kč
263 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

partnerství

Červená královna

359 Kč
319 Kč
V poutech rozkoše - 6%
(1x)
Tato kniha vám poskytne návod na vzrušující a hravé praktiky, s jejichž pomocí do svého ložnicového repertoáru začleníte prvky hry na nadvládu, poutání a intenzivní prožitek.
partnerství

V poutech rozkoše

297 Kč
279 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 11%
(1x)
Sedm principů spokojeného manželství je vyvrcholením celoživotního díla významného amerického psychologa Johna Gottmana. Výzkum se opírá o jeho terapeutickou praxi a desítky let probíhající pozorování stovek párů.
partnerství

Sedm principů spokojeného manželství

341 Kč
303 Kč
Taková normální oběť - 11%
Sevřeni v náruči oběti si připadáme bezcenní, nemilovaní, neschopní a nezajímaví. Trpíme často vysokým stupněm citové závislosti, depresemi, nejistotou, úzkostmi, strachem a často se nedokážeme rozhodnout tam, kde to pro jiné není problém.
partnerství

Taková normální oběť

198 Kč
176 Kč
Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
partnerství
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>