Nejprodávanější tituly - květen 2023
medicína

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr - 11%
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
medicína
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

314 Kč
279 Kč
Psychoanalytická psychoterapie - 11%
Kniha uznávané psychoterapeutky a autorky Psychoanalytické diagnózy se věnuje psychodynamické léčbě a popisuje základní principy praxe vč. efektivního naslouchání a rozhovoru, přenosu a protipřenosu,...
medicína

Psychoanalytická psychoterapie

629 Kč
559 Kč
Tinnitus řešení existuje! - 11%
(1x)
Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace.
medicína

Tinnitus řešení existuje!

314 Kč
279 Kč
Nefrologie kritických stavů - 11%
Praktická a přehledná publikace zaměřená na nefrologickou problematiku intenzivní péče. Kniha v příjemném větším kapesním formátu je určena nefrologům (i internistům s širokým záběrem), intenzivistům a anesteziologům.
medicína

Nefrologie kritických stavů

626 Kč
556 Kč
Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
medicína
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Nepřekážet naději - 11%
Kniha terapeutům nabízí průvodce, jak se při psychoterapeutickém sezení ukotvit tím, že porozumí svému prožitku s depresivním klientem a transformují své často negativní pocity do soucitu vůči klientovi i vůči sobě.
medicína

Nepřekážet naději

350 Kč
311 Kč
Lékařská mikrobiologie - 11%
Od mediků pro mediky, to byl původní záměr při sepisování učebního textu, který začala připravovat tvůrčí skupina Medici Boni ještě při studiu medicíny.
medicína

Lékařská mikrobiologie

1 043 Kč
927 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
medicína

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Já, doktor(in) - 11%
(2x)
Žít v cizině znamená boj, tvrdou dřinu, samotu i odvahu. Člověk se musí vzdát spousty věcí a obětovat se pro druhé. Své o tom ví i Kateřina Karolová, vítězka ankety Žena roku 2018.
medicína

Já, doktor(in)

260 Kč
231 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 11%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

413 Kč
367 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 208 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>