Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2023
detektivky

Jako stín - 20%
(2x)
Někde tam je. Skrývá se. A neustále se dívá. Edinburské kriminální oddělení má plné ruce práce s případem únosce, kterého svědci popisují spíš jako stín než jako opravdového člověka.
detektivky
Ukázky

Jako stín

449 Kč
359 Kč
Vlk - 20%
(5x)
Tady to všechno začalo. Mysteriózní prequel bestsellerové série.
detektivky
Ukázky

Vlk

399 Kč
319 Kč
Zatmění - 20%
(3x)
Měsíc se zalévá krví. Třináctý případ Harryho Holea.
detektivky
Ukázky

Zatmění

449 Kč
359 Kč
Chlorid sodný - 20%
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

detektivky
Ukázky

Chlorid sodný

439 Kč
351 Kč
Inspektor Šmidra zasahuje I. - 20%
Dvě unikátní dramatizace z archivu Českého rozhlasu z konce šedesátých let. Detektiv Jan Šmidra je trochu Sherlock Holmes, trochu Josef Švejk a trochu inspektor Clouseau.
detektivky
Ukázky

Inspektor Šmidra zasahuje I.

199 Kč
159 Kč
Prasklé zrcadlo - 20%
Náhoda svede dohromady slečnu Marplovou s Heather Badcockovou, znalou nejžhavějších místních klepů, především o nových obyvatelích Gossington Hall - filmové hvězdě Marině Greggové a jejím manželovi, režiséru Jasonu Ruddovi.
detektivky
Ukázky

Prasklé zrcadlo

299 Kč
239 Kč
Proč nepožádali Evanse? - 20%
(1x)
Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebožáka čeká na doktorův návrat, vyslechne jeho poslední slova...
detektivky
Ukázky

Proč nepožádali Evanse?

349 Kč
279 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
Kriminální román, který se nebojí brutální vraždy, ani normálního, lidského vyšetřování. V horské osadě v Beskydech byla nalezena zavražděná dívka a vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Vyšetřování se ujme ostravská mordparta.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

399 Kč
319 Kč
Uranova - 20%
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
detektivky
Ukázky

Uranova

379 Kč
303 Kč
Vražda pro štěstí - 20%
Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky.
detektivky
Ukázky

Vražda pro štěstí

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>