Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
cizojazyčná

Čuk a Gek A1/A2 - 20%
Dojemný příběh o cestě malých chlapců a jejich maminky za tatínkem, který pracuje daleko na severu, je protkán neuvěřitelně světlou a dobrou atmosférou.
cizojazyčná
Ukázky

Čuk a Gek A1/A2

149 Kč
119 Kč
Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
cizojazyčná
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
cizojazyčná
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Ľudácka prevýchova - 20%
Mária Janšáková mala z ľudáckeho hľadiska priam vzorový životopis. Bola Slovenka, katolíčka, starostlivá matka a svoje nadpriemerné vzdelanie využívala na podporu manželovej kariéry a pri sociálnej a osvetovej činnosti.
cizojazyčná
Ukázky

Ľudácka prevýchova

289 Kč
231 Kč
B. Proudew - 20%
(3x)
Helena Součková, an eight-year-old schoolgirl in a small provincial town, deals not only with the uniquely dismal side of life in communist Czechoslovakia.
cizojazyčná
Ukázky

B. Proudew

190 Kč
152 Kč
Malý strom - 20%
V príbehoch indiánskeho chlapca Malého stroma, jeho dedka a babičky objavíme nielen ich zaujímavý pohľad na svet, ich reálie a ich život, ale hlavne seba samých. Nesmierne dobrá kniha pre dospelých, ktorú môžu čítať ešte ako deti.
cizojazyčná
Ukázky

Malý strom

179 Kč
143 Kč
Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull - 20%
(9x)
Dvojjazyčné vydání novely současného amerického spisovatele o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce, svobodě a volnosti.
cizojazyčná
Ukázky

Jonathan Livingston Racek / Jonathan Livingston Seagull

148 Kč
118 Kč
Around the Globe. Rethinking Oral History with Its Protagonists - 20%
(1x)
Publikace Around the Globe. Rethinking Oral History with Its Protagonists přináší rozhovory s třinácti významnými osobnostmi, které se zabývají orální historií.
cizojazyčná
Ukázky

Around the Globe. Rethinking Oral History with Its Protagonists

160 Kč
128 Kč
Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

cizojazyčná
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
cizojazyčná
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>