Nejprodávanější tituly - květen 2023
ekonomie

Ekonomické bubliny - 11%
Tato kniha popisuje příběhy největších ekonomických krizí od tulipánové horečky v Nizozemí, přes Velkou hospodářskou krizi až po pandemii koronaviru.
ekonomie

Ekonomické bubliny

323 Kč
287 Kč
Neučebnice ekonomie - 11%

Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Chtěli byste textům lépe rozumět? Právě pro vás je tato kniha! Cílem této publikace je přinést vhled do ekonomie běžného dne.

Autorka, držitelka ceny prof. Vencovského pro ekonomy do 35 let, v knize srozumitelně vysvětluje aktuální vývoj ekonomiky v České republice nebo třeba rozhodování o investicích do kryptoměn. Klade také důraz na to, abychom si své názory nevytvářeli na základě pocitů a emocí, ale logických vazeb. Nečekejte žádnou strohou učebnici, tato kniha vám odlehčenou formou konečně přiblíží vše, co jste chtěli dosud vědět o ekonomii.

ekonomie

Neučebnice ekonomie

215 Kč
191 Kč
On-line marketing - 20%
Publikace se věnuje on-line marketingu, především pak počítačům a jejich technologii, mapuje historii a vývoj on-line marketingu, fungování online agentur, online strategii...
ekonomie
Ukázky

On-line marketing

190 Kč
152 Kč
Úvod do spirální (evoluční) ekonomie, aneb tak se dívám na svět - 20%
Poměrně útlá kniha je doslova nabitá vědeckými poznatky, které reagují na současný vývoj v hospodářství a společnosti.
ekonomie
Ukázky

Úvod do spirální (evoluční) ekonomie, aneb tak se dívám na svět

76 Kč
61 Kč
Základy statistiky - 11%
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
ekonomie

Základy statistiky

332 Kč
295 Kč
Umění míru - 20%
„Umění míru má doplňovat to, co schází.“ – Morihei Uešiba Inspirativní učení, která toto vydání obsahuje, nám ukazují, že pravá cesta bojovníka se zakládá na soucitu, moudrosti, nebojácnosti a lásce k přírodě.
ekonomie
Ukázky

Umění míru

99 Kč
79 Kč
Nové trendy v leadershipu - 20%
Cílem knihy je představit základní přístupy v leadershipu a v šesti studiích vybraných konceptů poukázat na specifika leadershipu uplatňovaného v českých podmínkách a představit trendy leadershipu, které jsou aktuální v globálních podmínkách. Leadership je v současnosti vymezován jako proces ovlivňování druhých za účelem dosažení společných cílů.
ekonomie
Ukázky

Nové trendy v leadershipu

249 Kč
199 Kč
Investice - Nová strategie - 11%
Publikace stručně a přístupně shrnuje více než 25 let autorových zkušeností na kapitálových trzích. Srozumitelnosti pomáhá bohatá grafická příloha. Nevyžaduje žádné zvláštní znalosti matematiky, makroekonomie nebo účetnictví.
ekonomie

Investice - Nová strategie

296 Kč
263 Kč
Lidské jednání - 11%
(1x)
Lidské jednání shrnuje zásadní poznatky autorovy skvostné ekonomické kariéry. Kniha daleko přesahuje hranice ekonomie, je vrcholným dílem společenských věd 20. století.
ekonomie

Lidské jednání

711 Kč
632 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2017 - 20%
Chcete získat komplexní přehled v účetnictví? S touto knihou to zvládnete bez potíží! Celý text je srozumitelným způsobem zpracován jak pro úplného začátečníka, studenta, absolventa rekvalifikačního kurzu, tak pro účetního.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2017

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>