Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
historické romány

Šikmý kostel - 20%
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
historické romány
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
183 Kč
Les přízraků - 20%
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
historické romány
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
158 Kč
Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech - 20%
(1x)
Essie Cravenová je od narození zasnoubena s Aidanem Ravellem, pohledným modrookým hrabětem z Denholmu. I když se viděli jen jednou v životě, den jejich svatby už je stanoven. Jenže živelná a bystrá Essie rozhodně nemá v plánu stát se vévodkyní.
historické romány
Ukázky

Jak se zbavit hraběte v deseti týdnech

269 Kč
215 Kč
Jelení vršek
(3x)
Konec 16. století.
Rodina malého českého šlechtice je kvůli dědickým a náboženským sporům rozdělena na dva nepřátelské tábory.
historické romány
Ukázky

Jelení vršek

199 Kč
Chaloupky
(6x)
František a Florián, dva chlapci z českého vnitrozemí, se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraniční oblasti Krušných hor.
historické romány
Ukázky

Chaloupky

199 Kč
Vlk a dýka - 20%
(8x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
historické romány
Ukázky

Vlk a dýka

198 Kč
158 Kč
Ďábel v zrcadle - 20%
(5x)
Napínavý politický thriller, odehrávající se ve Vídni na přelomu 16. a 17. století, ohromí dokonale vykreslenými dobovými reáliemi i spletitým příběhem plným akce, ale především sugestivním hledáním kořenů zločinu.
historické romány
Ukázky

Ďábel v zrcadle

228 Kč
182 Kč
Aféry na zámku Ashmore - 20%
(2x)
Pokračování osudů rodiny Staintonových na panství Ashmore. Giles, nový hrabě ze Staintonu, se bohatě oženil a snaží se opět pozvednout panství. Jeho žena Kitty se obává své energické tchyně a netrpělivě očekává narození dítěte.
historické romány
Ukázky

Aféry na zámku Ashmore

399 Kč
319 Kč
Barvy krásy: Sophiiny sny - 20%
New York, 1932. Sophia nečekala, že bude zase šťastná. Když přišla v Paříži o dítě, byla zoufalá. V New Yorku ale rozkvete. Nabídka charismatické majitelky kosmetické firmy Elizabeth Ardenová jí poskytne nečekanou šanci.
historické romány
Ukázky

Barvy krásy: Sophiiny sny

399 Kč
319 Kč
Katova dcera a černý mnich - 20%
Volné pokračování 1. části trilogie Katova dcera. Druhá část historické krimi trilogie, v níž se hlavní aktéři schongauský kat Jakob Kuisl, jeho dcera Magdaléna a medik Fronwieser vydávají po stopách spáchaných zločinů.
historické romány
Ukázky

Katova dcera a černý mnich

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 255 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 26 > >>