Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
detektivky

Zahrada, Rest - 20%
(7x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
detektivky
Ukázky

Zahrada, Rest

244 Kč
195 Kč
Lepší člověk - 20%
Armand Gamache se po měsících vynucené nečinnosti vrací na pozici velitele oddělení vražd, ale klidný nástup ho nečeká.
detektivky
Ukázky

Lepší člověk

399 Kč
319 Kč
Neklidná krev - 20%
(7x)
Soukromého detektiva Cormorana Strika osloví s prosbou o pomoc žena, jejíž matka před čtyřiceti lety zmizela za podivných okolností. I přes malou šanci na objasnění odloženého případu se Strike a jeho parťačka Robin Ellacottová pouštějí do vyšetřování.
detektivky
Ukázky

Neklidná krev

469 Kč
375 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
detektivky
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Otázka viny - 20%
(3x)
William Wisting si od zločinu neodpočine ani během dovolené. Když mu přijde anonym odkazující na dávno vyřešenou vraždu sedmnáctileté dívky, rozhodne se případ přezkoumat. Zdá se, že něco nesedí… a další dopisy to potvrdí.
detektivky
Ukázky

Otázka viny

319 Kč
255 Kč
Ulice Kobylek - 20%
(3x)

Strhující kriminální drama odehrávající se ve fiktivním městě, přesně však zrcadlící poměry středních vrstev současné americké společnosti.

detektivky
Ukázky

Ulice Kobylek

298 Kč
238 Kč
Svědectví uloupené dýky
Poté, co Tadeáš z Příhraz splní úkol zadaný mu samotným panovníkem Václavem II., vydává se společně se sluhy Vítkem a Prokopem zpět na své panství.
detektivky
Ukázky

Svědectví uloupené dýky

199 Kč
Hlasy kostí
Mistrovské dílo klasika švédské literatury, jehož knihy dobře znají i čeští čtenáři.
detektivky
Ukázky

Hlasy kostí

249 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 458 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 46 > >>