Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
cestopisy

Devadesát dnů za železnou oponou - 20%
Málokdo ví, že se v 50. letech 20. století objevil García Márquez – tehdy nepříliš známý mladý novinář – v komunistickém Československu…
cestopisy
Ukázky

Devadesát dnů za železnou oponou

239 Kč
191 Kč
Moje čínská dekáda - 20%
Pavel Dvořák nikdy netoužil procestovat svět. Toužil poznat Čínu. Ale poznat ji tak, jak ji pozná málokdo! Po studiích na čínské univerzitě se měl vrátit domů, ale místo toho zavolal rodičům, že už se nevrátí.
cestopisy
Ukázky

Moje čínská dekáda

319 Kč
255 Kč
Z korporátu na Pacifickou hřebenovku - 20%
(1x)
Příběh, který se vám chystám odvyprávět, je tak běžný, že se mohl stát i vám. Naše životy jsou nabité prací, rodinou, sportem – a pak najednou prázdno. Vyhoření.
cestopisy
Ukázky

Z korporátu na Pacifickou hřebenovku

279 Kč
223 Kč
15 let v Rusku - 20%
O ruské politice si můžete dlouhé hodiny číst z nejrůznějších zdrojů. Jak se ale v Rusku žije řadovým občanům? To už se tak snadno nedozvíte.
cestopisy
Ukázky

15 let v Rusku

209 Kč
167 Kč
Míň než kopnout si do psa - 20%
(1x)
Příběhy z osmi zemí východní a jihovýchodní Asie, o kterých autor referoval jakožto stálý zahraniční zpravodaj Českého rozhlasu. Zvláštní, záhadný případ ztracených dětí v nebezpečné thajské jeskyni, děsivé utrpení rohingských uprchlíků...
cestopisy
Ukázky

Míň než kopnout si do psa

179 Kč
143 Kč
Pod štítem Charkova - 20%
(2x)
Válka nás zastihla v Charkově. Každou chvíli jsme čekali, že město padne do rukou ruské armády, která se snažila prolomit obranu. Charkov ale vydržel. Nevzdal se.
cestopisy
Ukázky

Pod štítem Charkova

319 Kč
255 Kč
Sama v Tokiu - 20%
(1x)

Fascinující příběh novinářky, která propadla japonské kultuře  „Kdyby bylo Tokio chlap, vezmu si Tokio.“ Reportérka Marie Machytková se před mnoha lety zcela nečekaně zamilovala do Japonska a tahle láska převrátila celý její život vzhůru nohama.

cestopisy
Ukázky

Sama v Tokiu

329 Kč
263 Kč
Výpravy na druhý konec světa - 20%
(1x)
Uznávaný přírodovědec a tvář populárních dokumentů BBC vypráví o svých prvních cestách do neznáma za neprostupnou panenskou divočinou
cestopisy
Ukázky

Výpravy na druhý konec světa

349 Kč
279 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
cestopisy
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Bělorusko na cestě ke svobodě - 20%
V létě 2020 se v Bělorusku konaly prezidentské volby, ve kterých pošesté zvítězil Alexandr Lukašenko. Výsledky zpochybnila tamní opozice i většina demokratických států, což spustilo sérii protestů žádajících změnu vlády.
cestopisy
Ukázky

Bělorusko na cestě ke svobodě

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>