Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
cestopisy

S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska - 20%
Odhalte krásu Japonska očima našeho předního japanologa, publicisty, překladatele a tlumočníka z japonštiny Martina Vačkáře.
cestopisy
Ukázky

S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska

319 Kč
255 Kč
Vyhlaďte všechny ty netvory - 20%
(2x)
Nescházejí nám znalosti. Chybí nám odvaha uvědomit si, co víme, a vyvodit z toho důsledky.
cestopisy
Ukázky

Vyhlaďte všechny ty netvory

269 Kč
215 Kč
Výjezd šťastný - 20%
(1x)
Deníky mladých Šternberků z kavalírské cesty, podniknuté počátkem 60. let 17. století, představují unikát mezi podobnými prameny k dějinám cestování v období baroka, už proto že jsou z většiny psány dobovou, navíc živou a barvitou češtinou.
cestopisy
Ukázky

Výjezd šťastný

348 Kč
278 Kč
Není co závidět - 20%
Co když jsou noční můry vykreslené Georgem Orwellem v románu 1984 skutečné? Co kdybyste museli žít v zemi, kde by šlo naladit pouze jedinou vládní stanici? V zemi, kde by všechno bylo černobílé kromě rudých písmen propagandistických transparentů?
cestopisy
Ukázky

Není co závidět

279 Kč
223 Kč
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
cestopisy
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Z mého severoitalského deníku - 20%
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“
cestopisy
Ukázky

Z mého severoitalského deníku

199 Kč
159 Kč
Moje Pacifická hřebenovka - 20%
(2x)
Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá 3000 lidí, ale dokončí ji jen 180 z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními potíži a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.
cestopisy
Ukázky

Moje Pacifická hřebenovka

249 Kč
199 Kč
Hrdinové kapitalistické práce - 20%
(1x)
Kniha investigativní novinářky Saši Uhlové sestává v první řadě z reportáží, které napsala a postupně vydávala v rámci speciálního projektu magazínu A2larm.cz (ten na něj získal grant od Fondu na podporu nezávislé žurnalistiky).
cestopisy
Ukázky

Hrdinové kapitalistické práce

254 Kč
203 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
cestopisy
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
Czech Trail - 20%
The first official trail around the borders of the Czech Republic. How come anyone can do a long-distance trail around the Czech Republic?
cestopisy
Ukázky

Czech Trail

448 Kč
358 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>