Nejprodávanější tituly - květen 2023
sci-fi

Krvavý spolek
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi

Krvavý spolek

341 Kč
Kaňte, mé slzy, řekl policista
(2x)
Před více než pětačtyřiceti lety vytvořil Philip K. Dick ve své fantazii svět, v němž jsou lidé sledováni na každém kroku. Svět, v němž se nelze vyhnout slídivým očím a žít svobodně. Svět nemálo podobný tomu, ve kterém žijeme dnes…
sci-fi
Ukázky

Kaňte, mé slzy, řekl policista

268 Kč
Poseidonův odkaz
(1x)
Tajemná zpráva od hvězdy vzdálené více než sedmdesát světelných let svede dohromady cesty Gomy a Kanua, potomků slavné rodiny Akinyů, která kdysi pomohla lidem proniknout do kosmických dálav.
sci-fi

Poseidonův odkaz

539 Kč
Setkání s Rámou
(2x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

sci-fi

Setkání s Rámou

349 Kč
Žena, kterou muži neviděli
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
sci-fi
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
Ocelový vítr
Tisíce let vzdálená budoucnost. Lidstvo pomalu objevuje vesmír pomocí obřích generačních lodí. Na jedné z nich je i Chiku. Během více jak dvě stě let dlouhé cesty se může hodně pokazit.
sci-fi

Ocelový vítr

404 Kč
Fulgrim
Graham McNeill vypráví v dalším vzrušujícím románu ze série Horovo kacířství příběh o tragickém selhání primarchy Fulgrima.
sci-fi

Fulgrim

350 Kč
JFK 41 – Bitva vzducholodí
John F. Kovář se snaží vrátit do normálního života společníka firmy Durand a spol: Import & Export. Adolf Hitler byl bohužel podruhé zvolen říšským kancléřem, Němci se stále agresivněji roztahují v Evropě a Kovář jim opět stojí v cestě. ...
sci-fi

JFK 41 – Bitva vzducholodí

224 Kč
Toulavá Země - 25%
(1x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
sci-fi

Toulavá Země

239 Kč
179 Kč
Leviatanova zhouba
(1x)
Laconská říše je v troskách a třináct set slunečních soustav se konečně zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Jenže prastarý nepřítel, který zničil stavitele bran, se znovu probouzí.
sci-fi
Ukázky

Leviatanova zhouba

259 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 369 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>