Nejprodávanější tituly - květen 2023
sci-fi

Mechanicum - 11%
(1x)
Jak se plameny zrady šíří Impériem, Horus mobilizuje síly, které jsou mu loajální a intrikuje, aby rozvrátil nebo zničil ty, kdo stojí proti němu. Deváté pokračování cyklu Horovo kacířství.
sci-fi

Mechanicum

350 Kč
311 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 11%
(6x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

538 Kč
478 Kč
Pustina zvaná mír
Pokračování oceňované space opery Vzpomínka zvaná Říše z diplomatických kruhů daleké galaxie.
sci-fi

Pustina zvaná mír

449 Kč
Stanoviště - Na stráži - 11%
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi

Stanoviště - Na stráži

323 Kč
287 Kč
To jediné, co na světě zbývá - 11%
(2x)
Srdcervoucí queer romance z postapokalyptického světa. Když Andrew potká Jamieho, je zraněný, vyhladovělý a nemá co ztratit.
sci-fi
Ukázky

To jediné, co na světě zbývá

359 Kč
319 Kč
Vzestup a pád agentury DODO - 50%
(3x)
Melisanda Stokesová je odbornice na starověké jazyky. Když se na univerzitě náhodou sejde s Tristanem Lyonsem, jenž se zabývá vojenskou rozvědkou, netuší, že se ocitla na prahu událostí, které naruby obrátí nejen její život, ale i lidské dějiny.
sci-fi

Vzestup a pád agentury DODO

398 Kč
198 Kč
Druhá šance - 11%
(1x)
Jsme zpět ve Svaté Marii a Max nic nevychází. Znovu zažívá jednu zatracenou pohromu za druhou. Setká se s Isaakem Newtonem, který jí ukradne zrcátko, a navštíví bitevní pole u Azincourtu.
sci-fi

Druhá šance

449 Kč
399 Kč
Je těžké být bohem - 11%
Je těžké být bohem představuje jeden z nejznámějších a nejpůsobivějších románů rusky psané fantastiky, srovnatelný snad pouze s Piknikem u cesty od stejných autorů.
sci-fi

Je těžké být bohem

386 Kč
343 Kč
Smrtící Apollo - 11%
1973: přísně tajná mise v rámci posledního letu na Měsíc. Tři astronauti v maličké kosmické lodi čtyři sta tisíc kilometrů od domova. Čtyři sta tisíc kilometrů od jakékoliv pomoci.
sci-fi

Smrtící Apollo

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 369 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>