Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
příběhy ze života

XOXO - 20%
(1x)
Cellistka Jenny se chce dostat na prestižní konzervatoř – a to je její jediný sen. Potom však v karaoke baru v L.A. pozná krásného a záhadného kluka jménem Če-u a prožije s ním jednu kouzelnou noc plnou dobrodružství – než Če-u beze stopy zmizí.
příběhy ze života
Ukázky

XOXO

249 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná - 20%

Svět se řítí do záhuby, ale doktor Proktor se svými kamarády a vynálezy si ví vždycky rady! Dvojice kamarádů, zrzatý kluk Bulík a dobrosrdečná Líza, se se svým kumpánem, podivínským vynálezcem doktorem Proktorem opět pouštějí do nových dobrodružství. Tentokrát nejde o nic menšího než o konec světa.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a konec světa. Možná

249 Kč
199 Kč
Doktor Proktor a velká loupež zlata - 20%

Další neuvěřitelná a ještě bláznivější dobrodružství Bulíka, Lízy a jejich kumpána doktora Proktora Na neohrožený trojlístek se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc samotný norský král. Jako praví vlastenci se bez váhání vydávají inkognito do Británie, aby zachránili Norsko před mezinárodní ostudou a hospodářskou krizí.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a velká loupež zlata

249 Kč
199 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval - 20%

Najdou děti pro chlupatého mývala nový domov? Příběh z české přírody, který se skutečně stal. Eliška a Pája tráví týden u babičky a dědečka. Pája chce spát sám v pokojíku na půdě, ale v noci ho tam straší podivné zvuky. Aby těch záhad nebylo málo, z kurníku se začnou ztrácet vajíčka a ze psí misky granule.

příběhy ze života
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Nezbedný mýval

149 Kč
119 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře - 20%
Pro Poppy měl být týden na koních uprostřed nádherných lesů životním zážitkem. Když jí přidělí ošklivého a tvrdohlavého poníka jménem Elegán, její nadšení se vytratí. Špatnou náladu jí nezlepší ani hloupá hádka se Scarlet, která zasadí vážnou ránu jejich přátelství.
příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře

189 Kč
151 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení - 20%
Když vyjížďka na ponících pořádaná jejich jízdárnou skončí tragédií, ocitnou se Poppy a Scarlet rovnýma nohama uprostřed pátrání. Začnou se totiž dít divné věci a nevypadá to, že jde o náhody.
příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení

179 Kč
143 Kč
Psí poslání: Příběh Baileyho - 20%
Každý pes má na světě svůj úkol, své poslání. Když se zlatý retrívr Bailey setká s osmiletým Ethanem, rychle přijde na to, jaké je to jeho: hrát si s chlapcem, prozkoumávat statek, na němž tráví léto, a když se Ethanova maminka nedívá, vylízávat dočista Ethanův talíř.
příběhy ze života
Ukázky

Psí poslání: Příběh Baileyho

179 Kč
143 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
příběhy ze života
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(1x)
Báječné příhody doktora Proktora pobaví celou rodinu.
příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

209 Kč
167 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Vždycky je naděje - 20%

Divocí poníci, dobrodružství, rodinné vztahy a emoce ve 2. dílu série pro milovnice koní a poníků. Poppy má velikou starost. Divoký poník Neb, kterého zachránila před zlým osudem, má poraněnou nohu. Dívka by za jeho uzdravení dala cokoliv a nepřestává doufat, že vše dobře dopadne.

příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Vždycky je naděje

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>