Nejprodávanější knihy - květen 2023

Bílá Voda
(19x)
Literární událost v limitované edici s ilustracemi Jaromíra 99.
Ukázky

Bílá Voda

899 Kč
Události
(1x)
Hančovy „outsiderské“ zápisky kladou nejhlubší otázky lidské existence, mravnosti spisovatelství, zachycují neuchopitelnost a propastnost mezilidských vztahů a vyjadřují se k veřejnému životu své doby.

Události

359 Kč
Kateřina v říši kimči
(2x)

Co si představíte, když se řekne Jižní Korea? Pro většinu lidí je známá hlavně díky k-popu nebo kimči. Víte ale, kdy v Koreji nesmějí přistávat letadla? Kolik druhů sójovky existuje? Proč Korejci chodí na pláž v oblečení?

Ukázky

Kateřina v říši kimči

349 Kč
V říši hladových duchů
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.

V říši hladových duchů

489 Kč
Ahoj můj miláčku
Nově nalezený rozsáhlý soubor dopisů Juliany Jirousové jejímu muži Ivanovi do vězení ve Valdicích v 80. letech poprvé umožňuje představit vzájemný korespondeční dialog mezi významnýcm českým básníkem a jeho ženou.

Ahoj můj miláčku

539 Kč
Je to komedie? Je to tragédie?
(2x)
Soubor povídek Thomase Bernharda (1931 až 1989) nastoluje všechna ústřední témata a postupy autorovy tvorby: problém viny a trestu, institucionální moci a osudu jedince, tradice moderního myšlení i jeho sebedestrukce.

Je to komedie? Je to tragédie?

311 Kč
Svůdnost černé barvy
Dosud nikdy nepublikované povídky předního českého spisovatele. Volné pokračování humoresek z prostředí Malé Strany, jejichž děj se odehrává v první polovině 90. let.

Svůdnost černé barvy

61 Kč
Kronos
(2x)
První české vydání osobního, skrytého deníkového zápisníku vynikajícího polského prozaika a dramatika.

Kronos

449 Kč
Adresát Milena Jesenská
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází třetí české knižní vydání knihy její dcery, básnířky a prozaičky Jany Černé, rozené Krejcarové. Kniha strhujícím způsobem vypráví životní příběh vynikající české novinářky, přítelkyně Franze Kafky.

Adresát Milena Jesenská

203 Kč
Prašina: Podivné procházky #3
Péťa nemá moc kamarádů, zato má hodně followerů. Na svém kanále se věnuje nejrůznějším záhadám i podfukům. Když náhodou narazí na průvodce po Prašině, na vlastní kůži pozná, kde končí smyšlenky a začíná pravda.

Prašina: Podivné procházky #3

89 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>