Nejprodávanější tituly - květen 2023

Deník
(5x)
Druhé české vydání vrcholného díla jednoho z nejvýznamnějších polských prozaiků a dramatiků 20. století.

Deník

539 Kč
Popelka a playboy z Miami
„Jestli někdy budeš chtít mít pocit, že žiješ naplno, že jsi svobodný a mocný, zamiluj se!“ Jenže Everett se zamilovat nechtěl! Nelákalo ho to. Posledních patnáct let se snažil na veřejnosti prezentovat jako zhýralý playboy.
Ukázky

Popelka a playboy z Miami

69 Kč
Zásnubní prsten
(1x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.

Zásnubní prsten

305 Kč
Rotten
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.

Rotten

338 Kč
Jeden rok a jedna noc
„Co kdybys prostě zmlkl a políbil mě? Prosím…!“ Měli za sebou rok manželství z rozumu, které právě skončilo. A před sebou noc… kdy se chtěli chovat nerozumně!
Ukázky

Jeden rok a jedna noc

69 Kč
Tak nemožně zřejmé

George Novak má čím dál zamotanější hlavu i život. Nahlédl pod pokličku tajné služby a najednou to, co bylo zřejmé, se zdá nemožné, anebo naopak. Komu se dá věřit, a komu ne?

Ukázky

Tak nemožně zřejmé

268 Kč
Dějiny lidí
(2x)
Všichni lidé všech dob si dávají jména, mají vymezenou rodinu a příbuzné, dávají si dary, zdobí svá těla, pečují o vlasy, počítají, užívají gest, zhotovují nástroje, dělí si mezi sebou práci, znají zákony, truchlí či nějak „tancují“.
Ukázky

Dějiny lidí

1 080 Kč
Náhradník
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
Ukázky

Náhradník

359 Kč
Siciliánova zapomenutá žena
Návrh toho starého muže, aby si vzal jeho jedinou dceru za manželku… to byl pro Cenza splněný sen! Pokud bude Josselyn jeho, udělá z ní svou otrokyni, pokoří ji a připraví ji o vše, čím žila, v co věřila!
Ukázky

Siciliánova zapomenutá žena

69 Kč
Jako v nebi, tak i na zemi

Vícegenerační sága Davida Enii mapuje příběh jedné palermské rodiny, zejména pak jejích mužských členů, v průběhu padesáti let. Na pozadí vyprávění o talentovaném chlapci Davidu, který stejně jako jeho předkové touží stát se šampionem v boxu.

Ukázky

Jako v nebi, tak i na zemi

448 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>