Nejprodávanější audioknihy - květen 2023

Prašina - Bílá komnata
(5x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.

Prašina - Bílá komnata

359 Kč
Šikmý kostel
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
Myšlenky antických klasiků
Původní komplet 5 EP "Myšlenky antických klasiků" vydal Supraphon v roce 1975 - nyní titul s myšlenkami a díly Homéra, Aristotela, Platóna a dalších antických autorů a myslitelů vydáváme poprvé digitálně.
Ukázky

Myšlenky antických klasiků

125 Kč
Mikulášovy patálie
Mikuláš je malý nezbedný kluk s partou kamarádů, kupou bláznivých nápadů a úžasným dětským pohledem na svět.
Ukázky

Mikulášovy patálie

229 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Sestřelen
(2x)
Dramatický příběh čs. válečného stíhače, který se nevzdal. Autorem je generál František Fajtl. Čte Jiří Ornest.
Ukázky

Sestřelen

129 Kč
Revizor
(1x)
Rozhlasová nahrávka z roku 1973.
Ukázky

Revizor

110 Kč
Hrdý Budžes
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Klasika před školou
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 588 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 59 > >>