Nejprodávanější audioknihy - květen 2023

Nebeští jezdci
Rozhlasová verze zčásti autobiografické knihy Filipa Jánského (vl. jménem Richarda Husmanna) o letcích RAF (Royal Air Force) za 2. světové války ve Velké Británii.
Ukázky

Nebeští jezdci

84 Kč
Lucia
(1x)
Skupina studentů kriminologie ze španělského města Salamanca odhalí existenci vraha, který své oběti aranžuje podle renesančních obrazů.

Lucia

449 Kč
Napoleon
(1x)
Alexandre Dumas starší byl vypravěčským mistrem. Jeho romány jsou nadčasové, stále čtenářsky atraktivní. Je méně známé, že nepsal pouze fikce, ale vytvořil také několik životopisů skutečných historických osobností.
Ukázky

Napoleon

295 Kč
Prorokyně a hlupák
(5x)
Blíží se konec světa – čas na poslední road trip! Od autora bestselleru Stoletý stařík.

Prorokyně a hlupák

404 Kč
Suďte spravedlivě
(1x)
Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska.

Suďte spravedlivě

314 Kč
Škvíra
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.

Škvíra

314 Kč
Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století
(1x)
Tento životopis nevypovídá jen o životě Václava Havla a jeho myšlenkovém odkazu, ale také o dějinách střední Evropy ve dvacátém století. Tvoří dokonce jakýsi základ, který by každý žák, student i dospělý mohl a měl znát.

Václav Havel mocný bezmocný ve 20. století

286 Kč
Vnučka
(3x)
V roce 1964 se na festivalu mládeže ve Východním Berlíně do sebe zamilují studentka z Východu a student ze Západu.

Vnučka

314 Kč
Zatmění
(3x)
Měsíc se zalévá krví. Třináctý případ Harryho Holea.
Ukázky

Zatmění

449 Kč
Myši patří do nebe
(2x)
Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života.

Myši patří do nebe

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 588 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 59 > >>