Nejprodávanější tituly - květen 2023
romány

Strašlivá závrať
(4x)
Bůh nehraje se světem kostky, prohlásil Albert Einstein. Na což by mu Benjamín Labatut odpověděl, že Bůh možná ne, ale ďábel ano. Strašlivá závrať je románem faktu o vědcích, kteří ve svých oborech učinili převratné objevy.
romány
Ukázky

Strašlivá závrať

296 Kč
Tři
1986. Adrien, Étienne a Nina se potkají na základce. Okamžitě se spřátelí. Jsou nerozluční. Milují stejné věci, stejnou muziku. Společně se učí i poflakují, bojují s učiteli a hledají své místo v rodinách i ve světě dospělých.
romány

Tři

448 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou.
romány
Ukázky

Tsunami

404 Kč
Zbývá ještě tolik života
Po první světové válce se Rosie a Daniel stěhují se svou dcerkou na Cejlon, aby začali nový život, ovšem ani v tropickém ráji uprostřed čajových plantáží jim není souzeno najít štěstí.
romány
Ukázky

Zbývá ještě tolik života

359 Kč
Údolí havranů
Román oblíbené autorky se opět odehrává ve dvou časových rovinách – v současnosti a keltsko-římském starověku.
romány

Údolí havranů

359 Kč
Vyměnit vodu květinám
(4x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány

Vyměnit vodu květinám

358 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Bezpečný přístav
S mobilní knihovnou uloženou v roztomilém žlutém autíčku brázdí Jenna cesty malebného ostrova a vydává se vstříc novým nadějím a snům. S občasnou mlhou a legendami o mořských pannách se vypořádá, horší bude vyjít s protivným šéfem Danielem.
romány

Bezpečný přístav

332 Kč
Dům nového života
Píše se rok 1989. Tři porodní asistentky, Susanne, Carola a Ella, se rozhodnou v opuštěné budově založit porodní dům s péčí, jakou si rodičky zaslouží. Jednoho dne se k Susanne dostane žena, jejíž jizvy prozrazují, že vše není tak, jak rodička tvrdí.
romány

Dům nového života

332 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 232 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 24 > >>