Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
beletrie

Cesta do nebes - 20%
(1x)
Elvira Carrisfordová přišla o oba rodiče a žije u své tety Willis, která však péči o ni bere jako otravnou povinnost, jíž by se ráda zbavila.
beletrie
Ukázky

Cesta do nebes

179 Kč
143 Kč
Cestou špendlíků nebo jehel - 20%
(6x)

Vesnický román, který chcete číst v bezpečí města. Manželský pár, Bohumil a Bohumila, se společně s mentálně postiženým synem přestěhuje z Prahy do malé vesnice v pohraničí, aby vyřešil svou manželskou krizi...

beletrie
Ukázky

Cestou špendlíků nebo jehel

169 Kč
135 Kč
Černé zlato - 20%
(1x)

Severská krimi z opravdového severu.

Ropná pole na severu Aljašky patří k nejdrsnějším místům na planetě a práce na nich, třebaže dobře placená, není ani snadná, ani příjemná.

beletrie
Ukázky

Černé zlato

249 Kč
199 Kč
České Pivní Pohádky - 20%
České pivo je národní poklad. Klenot tradiční české kultury, stejně jako knedlo vepřo zelo nebo Jára Cimrman. Vaří se u nás už od roku 993 a od té doby zkrášlilo nespočet postav českých pivařů.
beletrie
Ukázky

České Pivní Pohádky

199 Kč
159 Kč
Dětské duše - 20%
(2x)
Na hřišti v Haden Hill Parku byla zavražděna Belinda Evansová, bývalá profesorka dětské psychologie. Vzadu na krku jí pachatel vyřízl písmeno X. Belinda měla poměrně komplikovaný vztah se starší sestrou Veronikou, která Kim a jejímu týmu odmítá cokoli o sestře i jejich minulosti vyzradit.
beletrie
Ukázky

Dětské duše

279 Kč
223 Kč
Dívka, která utekla z Osvětimi - 20%
Osvětim nikdo neopouští živý…Miliony lidí prošly osvětimskou bránou, ale ona byla první ženou, která utekla. Tento silný román je inspirovaný pravdivým životním příběhem Maly Zimetbaumové, jejíž hrdinství nebude nikdy zapomenuto.
beletrie
Ukázky

Dívka, která utekla z Osvětimi

248 Kč
198 Kč
Do pekla a zpět - 20%
TOHLE JE ÚTĚK Z NEW YORKU VERZE MASO A KREV… Zřídit autonomní zónu, která funguje jako věznice pro ty nejdrsnější recidivisty, se může jevit jako dobrý nápad. I v roce 2028. Horší je, když vás pošlou, abyste z takového místa někoho vytáhli ven.
beletrie
Ukázky

Do pekla a zpět

279 Kč
223 Kč
Do tmy - 20%
(13x)
Příběh osamělé, nemocné ženy, která většinu života zasvětila sběru, sušení a odevzdávání léčivých rostlin, má od počátku nádech apokalypsy. Děj se posouvá kupředu pomocí detailně propracovaného „plánu sběru“.
beletrie
Ukázky

Do tmy

209 Kč
167 Kč
Gideon Devátá - 20%
(1x)
Sci-fi román plný šermířských soubojů, politických intrik a lesbických nekromantek.
beletrie
Ukázky

Gideon Devátá

249 Kč
199 Kč
Griša - Světlo a stíny - 20%
(3x)
Alina Starková nikdy v ničem nevynikala, ale teď osud celé země leží v jejích rukách... První díl světového bestselleru! Ravka, kdysi mocná a hrdá země, se otřásá v základech. Pás neprostupné temnoty obývaný krvežíznivými nestvůrami, ji rozdělil na dvě části. Její budoucnost leží v rukou nic netušící dívky…
beletrie
Ukázky

Griša - Světlo a stíny

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>