Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
beletrie

Zachráněná pověst - 20%
Barvitý a přitažlivý milostný příběh vtipně kombinující herecké a aristokratické prostředí kdesi v Anglii.
beletrie
Ukázky

Zachráněná pověst

199 Kč
159 Kč
Zavři oči
(2x)
Klinický psycholog Joe O'Loughlin se již těší na zasloužený odpočinek, na to, že si konečně vyřeší vztah s bývalou manželkou a že mu klidnější život bez péracovního stresu pomůže v boji s postupující Parkinsonovou chorobou.
beletrie
Ukázky

Zavři oči

249 Kč
Země - 20%
(3x)
Lea o všechno přišla. Několikrát. Válka jí vzala rodinu, komunisti dceru, škodolibost osudu partnera. Naštěstí ale dostala do vínku nevšední dar – téměř nadpřirozenou fyzickou sílu.
beletrie
Ukázky

Země

319 Kč
255 Kč
Zpřetrhaná pouta
(2x)
Ovdovělý amiš Adam Lengacher, který vzal své děti na projížďku na saních, narazí cestou na auto, které uvízlo v závějích, a opodál najde bezvládnou ženu. Zavolá tedy náčelnici policejního oddělení v Painters Millu Kate Burkholderové.
beletrie
Ukázky

Zpřetrhaná pouta

239 Kč
Zvířecí statek - 20%
Zvířecí statek (někdy též Farma zvířat) ukazuje formou bajky vztahy mezi lidmi. V příběhu se objevuje skupinka zvířat, která se vzbouří a vyžene lidi z farmy, na které žije, a vede ji sama. Jejich vláda se však postupně zvrhne v brutální tyranii.
beletrie
Ukázky

Zvířecí statek

179 Kč
143 Kč
(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
beletrie
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
... stačilo jen říct Jáchymov - 20%

Když přebíral v roce 2019 Miroslav Hampl Cenu Paměti národa, proběhl mu hlavou nejtěžší úsek jeho života, na který se snažil celou dobu zapomenout. Jáchymov, komunistický lágr, kam ho odsoudili k těžké dřině a ponižování.

beletrie
Ukázky

... stačilo jen říct Jáchymov

169 Kč
135 Kč
Agent na cizím hřišti - 20%
(3x)
Nat je veteránem britské tajné služby. V sedmačtyřiceti letech by čekal, že ho pošlou na odpočinek, ale on dostane nový tým a nový úkol: dohlížet na aktivitu ruských agentů řízených Moskvou.
beletrie
Ukázky

Agent na cizím hřišti

278 Kč
222 Kč
Arila: Poslední hvězda - 20%
(1x)

Výprava do fantasy světa podruhé! Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete.

beletrie
Ukázky

Arila: Poslední hvězda

279 Kč
223 Kč
Bridgertonovi: Čekanka - 20%
(1x)
Další kniha z oblíbené série o Bridgertonových. Colina Bridgertona už unavovalo, že ho lidé považují pouze za okouzlujícího hejska. A nejvíc mu vadilo, že všichni hltali klepy z pera lady Whistledownové, která se o něm zmiňovala snad v každém ze svých sloupků.
beletrie
Ukázky

Bridgertonovi: Čekanka

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>