Nejprodávanější knihy - květen 2023

Operace Banány - 11%
(2x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

Operace Banány

448 Kč
398 Kč
Opovážlivá drzost být sám sebou - 11%
Být sám sebou je ta nejpřirozenější a zároveň nejtěžší věc na světě. Abychom mohli být plně sami sebou, musíme nejdříve odstranit mnoho vrstev nánosů, které na naše skutečné JÁ nakladly rodina, výchova, škola a nakonec i celá společnost.

Opovážlivá drzost být sám sebou

269 Kč
239 Kč
Opuscula - 11%
(1x)
Latinský výraz opuscula označuje „drobná dílka“ či „maličkosti“. Cílem této publikace je představit rozsahem nevelká, doposud většinou opomíjená dílka z pozdně středověkých Čech a poukázat na různorodost krátké textové formy ve středověku.

Opuscula

317 Kč
282 Kč
Orákulum jednorožců - 6%
(1x)
Jednorožci, nejkouzelnější z mystických stvoření, jsou symbolem zázraků, čistoty a magie. Ponoř se skrze Orákulum jednorožců do jejich pozoruhodné říše a znovu v sobě probuď schopnost intuice, vnitřní moudrost a také svůj božský potenciál.

Orákulum jednorožců

377 Kč
355 Kč
Pantagruel - 11%
(4x)
Pantagruel, „první arcidílo moderní komičnosti“ (F. X. Šalda) líčí svéráznou cestu hlavní postavy za poznáním. Stavba románu poskytovala autorovi spoustu příležitostí k satiře na všechny oblasti soudobého života a středověkého myšlení.

Pantagruel

359 Kč
319 Kč
Pejskové - 11%
Veselé příběhy pro pobavení nejen dětí, ale i jejich rodičů a především všech, kteří mají rádi pejsky a nezapomněli jaké to bylo být dětmi. Pohádky pro ty, kteří touží být někým jiným, aby odtušili, že být sám sebou je už dostatečný dar.

Pejskové

531 Kč
472 Kč
Pivo za císaře pána - 11%
Kniha fotografa a majitele rodinné sbírky starých fotografií Pavla Scheuflera představuje pivní kulturu z pohledu fotografů časů monarchie, počínaje od sklizně chmele, přes proces výroby a zrání, až po pivní radovánky

Pivo za císaře pána

359 Kč
319 Kč
Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem - Fyzioterapeutky dětem - 11%
Na dobrém začátku záleží! Cílem této knihy, sepsané dvěma fyzioterapeutkami a zároveň maminkami malých dětí, je srozumitelně, přehledně a prakticky provést rodiče pohybovým vývojem jejich děťátka v prvních třech letech života.

Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem - Fyzioterapeutky dětem

359 Kč
319 Kč
Poznaň 1945 - 11%
Bitva o Poznaň ve fotografiích a dokumentech
Kniha Poznaň 1945 – Bitva o Poznaň ve fotografiích a dokumentech je první svého druhu a obsahuje téměř čtyři sta fotografií a dalších obrazových příloh, často dosud nepublikovaných.

Poznaň 1945

629 Kč
559 Kč
Prám - 11%
Robustní román literárního čaroděje oživuje otázky, jež si v různých obměnách kladou lidé již odedávna: Kolik ještě bude prolito slz a krve, než se přestaneme mrzačit a zabíjet? Naučíme se vůbec někdy čelit svým zvrhlým pudům?

Prám

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>