Nejprodávanější tituly - červen 2023
medicína

Přechodem bez obav - 11%
Cílem knihy je objasnit laické veřejnosti fyziologii i patofyziologii klimakteria a předvést současné možnosti léčby hormonální i nehormonální, léčbu pomocí přípravků OTC a alternativní metody léčby.
medicína

Přechodem bez obav

176 Kč
156 Kč
Fyzikální terapie - 11%
Autoři přinášejí v publikaci souhrn moderní teorie fyzikální léčby a algoritmů jejího racionálního předepisování jak pro lékaře, tak pro fyzioterapeuty.
medicína

Fyzikální terapie

539 Kč
479 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
medicína

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Vývojová psychologie - 14%
Publikace svou vyváženou koncepcí poskytujekomplexní pohled na problematiku psychického vývoje jedince. Toto vydání je v mnohém aktualizováno a doplněno o nové poznatky.
medicína

Vývojová psychologie

427 Kč
367 Kč
EKG pro sestry - 20%
(1x)
Kniha je určena jako základní pomůcka pro výuku sester na kardiologickém oddělení a pro výuku studia ošetřovatelství. Jednoduchým a přehledným způsobem seznamuje čtenáře se základními principy EKG, základními fyziologickými a patologickými nálezy.
medicína
Ukázky

EKG pro sestry

110 Kč
88 Kč
Aspergerův syndrom - 11%
(2x)
Aspergerův syndrom patří do skupiny poruch autistického spektra. V České republice vychází kniha Tonnyho Attwooda jako první monografie o Aspergerově syndromu.
medicína

Aspergerův syndrom

269 Kč
239 Kč
Protipřenos v psychoanalýze - 20%
Kniha ukazuje, jak probíhal vývoj od úplného odmítání fenoménu protipřenosu až k nekritickému postoji k němu.
medicína
Ukázky

Protipřenos v psychoanalýze

99 Kč
79 Kč
Vnitřní lékařství pro stomatology - 20%
Tuto základní učebnici v oboru ocení nejen studenti stomatologie, ale pro svou stručnost, přehlednost a výstižnost je přínosem jak pro mediky obecně ale i pro mladé lékaře všech zaměření.
medicína
Ukázky

Vnitřní lékařství pro stomatology

407 Kč
326 Kč
Dětská mozková obrna - 20%
Tato moderní podrobná monografie s aktuálními poznatky z oblasti komplexní péče o děti s dětskou mozkovou obrnou vyplňuje dlouholetou mezeru na českém trhu odborné literatury. Publikace svým zaměřením uspokojí nejen lékaře první linie — obvodní pediatry.
medicína
Ukázky

Dětská mozková obrna

416 Kč
333 Kč
Neurologie pro studium i praxi - 20%
Mimořádně zajímavé dílo, které shrnuje jak obecnou, tak i speciální neurologii, a které může být jednak pregraduální učebnicí, jednak publikací pro ne-neurology.
medicína
Ukázky

Neurologie pro studium i praxi

501 Kč
401 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 181 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>