Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2023
osobnosti a osudy

Miss Dior - 11%
(1x)
Příběh výjimečného života Catherine Dior, jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Britská spisovatelka Justine Picardie se vydává po stopách mladší sestry jednoho z nejvlivnějších světových módních návrhářů.
osobnosti a osudy

Miss Dior

421 Kč
374 Kč
Třešně v rumu - 11%
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit?
osobnosti a osudy

Třešně v rumu

296 Kč
263 Kč
Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl - 11%
Životní příběh a svědectví armádního generála Emila Bočka, dosud žijícího válečného hrdiny a veterána bojů 2. světové války.
osobnosti a osudy

Emil Boček. Strach jsem si nepřipouštěl

224 Kč
199 Kč
Náhradník
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
osobnosti a osudy

Náhradník

359 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu - 11%
(2x)
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti
osobnosti a osudy

Člověk má dělat to, nač má sílu

242 Kč
215 Kč
Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále - 11%
(1x)
O nejstaršímu synovi Karla IV. a Anny Svídnické se ví, že rád utíkal před povinnostmi na své hrady a raději lovil, či popíjel, než aby vládnul. Jak asi Václav vnímal sám sebe a svou vládu? Porovnával někdy své kroky s činy císaře Karla ?
osobnosti a osudy

Václav IV. - Tajná kronika velké doby malého krále

251 Kč
223 Kč