Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červen 2023
dům a zahrada

Užitkové rostliny - 11%
Kniha je rozdělena podle ročních období. U každé rostliny jsou vyjmenovány její obsahové látky a možnosti jejího využití. Celkem je v ní přes 150 rostlin a jak již z názvu knihy vyplývá, jsou zde zahrnuty nejen pěstované, ale též plané druhy.
dům a zahrada

Užitkové rostliny

449 Kč
399 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
dům a zahrada
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Testy kočičí inteligence - 11%
Kniha Testy kočičí inteligence, zábavný pětidílný test inteligence pro kočku a jejího majitele, vám pomůže zjistit, jak chytrá vlastně vaše kočka je.
dům a zahrada

Testy kočičí inteligence

207 Kč
184 Kč
Tajemství staré zahrady - 11%
Malá Eliška a její rodiče získají od tety Alžběty velkou zahradu se vzrostlými stromy, záhony a starobylým skleníkem. Když se vypraví na první návštěvu, pomůže jim kocour Marcipán objevit tetin deník.
dům a zahrada

Tajemství staré zahrady

446 Kč
396 Kč
Nezalévat, přesto sklízet - 11%
Extrémní sucha či povodně, teplejší zimy a přemnožení škůdci, i to s sebou přinášejí klimatické změny a autorka nabízí praktické rady, jak se s tímto jevem na zahrádce vypořádat.
dům a zahrada

Nezalévat, přesto sklízet

296 Kč
263 Kč
Přírodní louka na zahradě - 11%
Přivítejte na prahu kousek divočiny – plocha voňavé přírodní louky vytvoří na zahradě pocit věčných prázdnin. Zákoutí plné barevné nádhery vykouzlíme jak na suchém osluněném místě, tak ve stínu pod stromy.
dům a zahrada

Přírodní louka na zahradě

296 Kč
263 Kč
Psi - signály a emoce - 11%
Existuje řada skvělých knih, které se pokoušely proniknout a rozluštit složitý způsob, jakým psi komunikují se psy, lidmi a jinými druhy.
dům a zahrada

Psi - signály a emoce

1 259 Kč
1 119 Kč
Vaše jedinečná zahrada - 11%
Každý projekt uvidíte jasných fotografiích a s pokyny krok za krokem. Na rozdíl od jiných knih o zahradničení jde o hledání nápadů a jejich přeměně v něco skutečně osobního. Objevte jednoduchá řešení, která zapůsobí.
dům a zahrada

Vaše jedinečná zahrada

629 Kč
559 Kč
Dějiny českého holubářství
Společnou cestou životem jde holub a člověk již minimálně 6 000 let. Tato dlouhá pouť vroubená mnoha poutavými příběhy se souhrnně nazývá dějiny holubářství, v našem případě „Dějiny českého holubářství“.
dům a zahrada
Ukázky

Dějiny českého holubářství

441 Kč
Léčivé rostliny, pěstujeme - sbíráme - využíváme - 11%
Léčivé rostliny či byliny anebo prostě léčivky jsou rostliny, které obsahují účinné látky, jež příznivě ovlivňují stav lidského organismu ve smyslu zdraví. Věděli to už naši předkové a léčili jejich pomocí odpradávna.
dům a zahrada

Léčivé rostliny, pěstujeme - sbíráme - využíváme

242 Kč
215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 74 položek
1 2 3 .. 8 > >>