Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
naučné

Keltové - 20%
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
naučné
Ukázky

Keltové

212 Kč
170 Kč
Tajemství v láhvi - 20%
(2x)
Hrdinství, s nímž Irena Sendlerová za války zachránila tisícovky židovských dětí, je čas od času zmiňováno v některých knihách, věnujících se ženským "rebelkám". Ale není jedna stránka pro tak výjimečný příběh málo? Je!
naučné
Ukázky

Tajemství v láhvi

159 Kč
127 Kč
Francouzská revoluce - 20%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
naučné
Ukázky

Francouzská revoluce

212 Kč
170 Kč
Kameny - 20%
Víš, podle čeho se pozná smaragd? Podařilo se ti už někdy najít fosilii? Vítej ve světě milovníků minerálů, drahokamů, hornin a zkamenělin!
naučné
Ukázky

Kameny

229 Kč
183 Kč
Protřelí predátoři - 20%
26 nejobávanějších predátorů světa! Od nevinně vyhlížejících sasanek, přes zákeřné kudlanky až po vrcholové predátory v podobě žraloků, levhartů nebo vlků! Žijí v džungli, v poušti, v lesích, v horách nebo v mořích.
naučné
Ukázky

Protřelí predátoři

209 Kč
167 Kč
Už umím šetřit! - 20%
UŽ UMÍM ŠETŘIT! Na stránkách této knihy si vysvětlíme, ŽE peníze nerostou na stromech, JAK těžce a pomalu se vydělávají, ale zároveň příliš lehce a rychle se utrácejí. Ukážeme si, JAK s penězi rozumně hospodařit, PROČ šetřit a PROČ si raději nepůjčovat.
naučné
Ukázky

Už umím šetřit!

169 Kč
135 Kč
Příručka pro nezkušené spisovatele - 20%

Všechno, co potřebuješ vědět o psaní (a nemáš se na to koho zeptat)! Máš touhu psát příběhy, blogy, články, divadelní hry nebo dokonce básně? Tak si pořiď tuhle skvělou příručku!

naučné
Ukázky

Příručka pro nezkušené spisovatele

199 Kč
159 Kč