Nejprodávanější Kniha - červen 2023
druhá světová válka

Německá obrněná vozidla druhé světové války - 11%
Kompletní průvodce německých obrněných bojových vozidel z druhé světové války ilustruje přes 400 pečlivě vybraných fotografií.
druhá světová válka

Německá obrněná vozidla druhé světové války

584 Kč
519 Kč
Vzduch je naše moře - 24%
(2x)
Publikace si dává za cíl zmapovat komiksovou formou osudy lidí, kteří se zasloužili o rozvoj našeho letectví. Osudy jednotlivých aktérů jsou vždy doplněny historickým úvodem do děje.
druhá světová válka
Ukázky

Vzduch je naše moře

638 Kč
488 Kč
Hlasy odstřelovačů - 11%
Tato unikátní sbírka výpovědí očitých svědků z první a druhé světové války vznikla na základě neuvěřitelné šíře svědectví z první ruky. John Walter vychází z pečlivého výzkumu a ze vzpomínek více než padesáti odstřelovačů.
druhá světová válka

Hlasy odstřelovačů

306 Kč
272 Kč
Pochod smrti napříč Ruskem - Moje cesta do válečného zajetí - 11%
Kniha vypráví o osudech německého vojáka Lothara Herrmanna, který byl navzdory svému zdravotnímu stavu zařazen v roce 1944 do horské pěší divize, s níž putoval na východní frontu.
druhá světová válka

Pochod smrti napříč Ruskem - Moje cesta do válečného zajetí

332 Kč
295 Kč
Ústup po porážce na východní frontě - 11%
V červnu 1944 zahájila Rudá armáda v Bělorusku na východní frontě operaci Bagration, masivní ofenzivu, která rozdrtila Hitlerovu skupinu armád Střed.
druhá světová válka

Ústup po porážce na východní frontě

341 Kč
303 Kč
Vlčí smečka - 11%
Příběh Huba Zemkeho, mimořádného člověka ve vzduchu i na zemi, bude fascinovat nejen nadšence vojenské historie, ale také ostatní čtenáře.
druhá světová válka

Vlčí smečka

341 Kč
303 Kč
Vojenští zpravodajci proti nacistické okupaci - 11%
(2x)
Odbojové skupiny stavěné na bývalých příslušnících vojenského zpravodajství tvořily v roce 1939 důležitou část rodící se protinacistické rezistence.
druhá světová válka
Ukázky

Vojenští zpravodajci proti nacistické okupaci

378 Kč
336 Kč
Zima na východní frontě - 11%
(1x)
Na mnoha vzácných fotografiích z válečných archívů je velmi detailně vidět, co znamenala pověstná ruská zima během tažení německých armád na východ.
druhá světová válka

Zima na východní frontě

314 Kč
279 Kč
Hitlerova komanda - 11%
Tento poutavý příběh oživuje barvitými a přesvědčivými detaily divizi Brandenburg, obecně považovanou za předchůdce dnešních speciálních jednotek, a její roli v historii druhé světové války.
druhá světová válka

Hitlerova komanda

269 Kč
239 Kč
Útěk do pekla - 11%
(1x)
O leteckých esech, mimořádně úspěšných bojových letcích z období druhé světové války, se napsalo mnoho knih. Většina z nich pochází od německých autorů. Jejich hrdinové nasedají do letadel a míří k nepřátelským zbrojovkám, pevnostem, mostům.
druhá světová válka

Útěk do pekla

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>