Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
stavba a úpravy

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
stavba a úpravy
Ukázky

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

271 Kč
217 Kč
Divoké trvalky - 20%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
stavba a úpravy
Ukázky

Divoké trvalky

297 Kč
238 Kč
Trávník - 20%
V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech. V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech.
stavba a úpravy
Ukázky

Trávník

144 Kč
115 Kč
Zakládáme a udržujeme ekozahradu - 20%
Přírodní zahrady korespondují se současným zvyšujícím se zájmem o udržitelný způsob života. Snahou autora je ukázat, že zahrada není jenom bojištěm, kde se utkáváme se škůdci a plevelem.
stavba a úpravy
Ukázky

Zakládáme a udržujeme ekozahradu

144 Kč
115 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Technická zařízení budov v praxi - 20%
Komplexně pojatá publikace, která shrnuje vše důležité o technických zařízeních budov a vyzdvihuje podstatné poznatky tohoto oboru pro stavební praxi.
stavba a úpravy
Ukázky

Technická zařízení budov v praxi

289 Kč
231 Kč