Nejprodávanější tituly - červen 2023
duchovní teorie a směry

Strážkyně paměti - 11%
(2x)
Kniha „Strážkyně paměti“ přináší nové poznání o vývoji a osídlení Země již od prvních obřích kosmicko-zemských lidských ras, jež lze považovat i za prapředky Slovanů.
duchovní teorie a směry

Strážkyně paměti

585 Kč
520 Kč
Cesta šamana - 11%
Dnes již klasické dílo o šamanismu a nejpřednější zdroj informací, který razil cestu šamanské renesanci na Západě.
duchovní teorie a směry

Cesta šamana

259 Kč
230 Kč
Dýchat pod vodou - 11%
Cesta k pravé svobodě a uzdravení ze závislostí našeho života. Všichni jsme v nějakém smyslu a nějakým způsobem závislí.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Dýchat pod vodou

224 Kč
199 Kč
Spiritualita bez náboženství - 11%
(2x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
duchovní teorie a směry

Spiritualita bez náboženství

237 Kč
210 Kč
Duchovní cesta 1 - 11%
(1x)
Dotisk druhého vydání knihy František Drtikol – Duchovní cesta 1 se podařilo připravit ve výrazně vyšší kvalitě tisku obrazové části. Publikace je esencí myšlenek, rozhovorů a důležitých svědectví, mapující podstatnou část života Františka Drtikola.
duchovní teorie a směry

Duchovní cesta 1

711 Kč
632 Kč
Okno v čase - 11%
(3x)
Vizionář a vědec Peter Russell ve svém bestselleru Okno v čase odvážně nastoluje hlavní duchovní výzvu naší doby — možnou transformaci našeho vědomí na vyšší úroveň.
duchovní teorie a směry

Okno v čase

217 Kč
193 Kč
Posvátná prostitutka - 11%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Posvátná prostitutka

268 Kč
238 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
duchovní teorie a směry

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Cesta kontemplace - 11%
Kontemplace v křesťanském chápání znamená prožívání Boží přítomnosti. Je to Boží dar, který si člověk nemůže nijak zasloužit, ale může se k jeho přijetí disponovat.
duchovní teorie a směry

Cesta kontemplace

125 Kč
111 Kč
Enneagram – Průvodce probuzením - 11%
(1x)
Chcete lépe rozumět tomu, proč jste takoví, jací jste? Proč děláte to, co děláte, nebo reagujete tak, jak na určité věci reagujete? Proč opakujete stále stejné chyby, třebaže jste si již tolikrát mysleli, že jste se z nich poučili?
duchovní teorie a směry

Enneagram – Průvodce probuzením

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 63 položek
1 2 3 .. 7 > >>