Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
křesťanství

Dýchat pod vodou - 20%
Všichni jsme v nějakém smyslu a nějakým způsobem závislí. Když dokážeme rozpoznat svou závislost, přijmout svou slabost a odevzdat se Síle, která je větší než my, začneme přinášet uzdravení sobě i světu.
křesťanství
Ukázky

Dýchat pod vodou

179 Kč
143 Kč
Tvořit nové věci - 20%
Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
křesťanství
Ukázky

Tvořit nové věci

269 Kč
215 Kč
Učebnice biblické hebrejštiny - 20%
Třetí vydání mimořádně úspěšné učebnice hebrejského jazyka, zaměřené na studium biblických textů.
křesťanství
Ukázky

Učebnice biblické hebrejštiny

260 Kč
208 Kč
Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

křesťanství
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Jonáš - 20%
Jonáš. Jedna z nejpodivneějších postav celé Bible. Jaké tajemství jeho příběh skrývá?
křesťanství
Ukázky

Jonáš

169 Kč
135 Kč
Panství kříže - 20%
Tom Holland ve své knize kreslí na širokém plátně obraz křesťanství coby nejtrvalejšího a nejvlivnějšího odkazu antiky, na kterém je vystavěn celý západní svět.
křesťanství
Ukázky

Panství kříže

399 Kč
319 Kč
Mytologie Slovanů - 20%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
křesťanství
Ukázky

Mytologie Slovanů

239 Kč
191 Kč
Odevzdanost do Boží prozřetelnosti - 20%
Klasické dílo sedmnáctého století se stalo „učebnicí“ mnoha světců (Terezie z Lisieux). Termín „milost přítomného okamžiku“ vyjadřuje moudré uspořádání stálého napětí mezi aktivitou a pasivitou v hledání Boží vůle.
křesťanství
Ukázky

Odevzdanost do Boží prozřetelnosti

80 Kč
64 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
křesťanství
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Novozákonní teologie a hledání její závažnosti - 20%
Teologie Nového zákona vyvolává řadu otázek, a to nejen v rámci vlastního oboru, ale i ve vztahu k jiným oblastem, jako je historie, literární kritika, sociologie, psychologie, historie, politika, filozofie a religionistika.
křesťanství
Ukázky

Novozákonní teologie a hledání její závažnosti

250 Kč
200 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>