Nejprodávanější tituly - červen 2023
Předškolní výuka

Čtyřlístek si hraje na školu - 11%
Připravili jsme pro Vás novou knihu hravých listů zaměřenou na děti ve věku od pěti do osmi let, volně navazující na Čtyřlístek jde do školky.
Předškolní výuka

Čtyřlístek si hraje na školu

134 Kč
119 Kč
Hlasy našich zvířat - 11%
Publikace Hlasy našich zvířat zahrnuje informace o jednotlivých zvířatech žijících na území České republiky. Je to didaktická pomůcka pro děti předškolního věku, ale i mladšího školního věku.
Předškolní výuka

Hlasy našich zvířat

491 Kč
436 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
Předškolní výuka

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
Dějiny udatného českého národa - 11%
Jedná se o stolní deskovou hru, při které procestujete naší historií od lovců mamutů do současnosti a zároveň se při ní velmi pobavíte.
Předškolní výuka

Dějiny udatného českého národa

269 Kč
239 Kč
Abecedou za přítodou - 11%
Kniha obsahuje přes 60 originálních básní, nádherné ilustrace, hádanky, poučné příběhy, spojovačky, návody na vyrábění z přírodnin a další poutavé texty, které učí děti zábavnou formou poznávat přírodu.
Předškolní výuka
Ukázky

Abecedou za přítodou

332 Kč
295 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 5 do 7 let - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 5 až 7 roků dítěte.
Předškolní výuka

Mezi námi předškoláky pro děti od 5 do 7 let

179 Kč
159 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 11%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spouta pohybu představuje kombinaci, kterou mají děti rády a přitom ji ocení i jejich rodiče.
Předškolní výuka
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

242 Kč
215 Kč
Ten, kdo jiným jámu kopá - 11%
Ruku na srdce, každý z nás ve svém životě alespoň na chvíli zatoužil po tom stát se hrobníkem. Je v tom jakési morbidní poetično a na cylindry prý holky fakt letí. Navíc člověk potká spoustu zajímavých lidí, i když toho většinou už moc nenamluví.
Předškolní výuka

Ten, kdo jiným jámu kopá

212 Kč
188 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
Předškolní výuka

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Hravá abeceda - 11%
Budoucí školáci a prvňáci se za pomoci nejrozmanitějších cvičení a zábavných úkolů naučí poznat písmena od A do Ž a napsat je hůlkovým písmem, rozšíří si slovní zásobu pojmenováváním obrázků a procvičí si poznávání první hlásky ve slově.
Předškolní výuka

Hravá abeceda

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 56 položek
1 2 3 .. 6 > >>