Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
romantika

Návrat na Vysočinu - 20%
(1x)
Temperamentní Rowena MacLawryová se vrací na Skotskou vysočinu po pozoruhodně úspěšném debutu v londýnské společnosti a dává zcela jasně najevo, že ze svého dětského poblouznění Lachlanem MacTierem už vyrostla.
romantika
Ukázky

Návrat na Vysočinu

189 Kč
151 Kč
Pomsta mužům - 20%
Zoe právě prodělala opravdu ošklivý rozvod. Její manžel ji společensky znemožnil a zanechal bez prostředků. Její vyhlídky nebyly vůbec růžové. Když se seznámila s Ryanem, připadal jí jako rytíř na bílém koni připravený pomoci dámě v nesnázích.
romantika
Ukázky

Pomsta mužům

69 Kč
55 Kč
Rande na balkoně - 20%
(2x)
Láska překoná všechno, i karanténu.
romantika
Ukázky

Rande na balkoně

195 Kč
156 Kč
Skandál na zásnubách - 20%
(1x)
Co může způsobit polibek na zásnubním plese od neznámého přitažlivého muže? Jedině skandál! Isabella se hodlá provdat za svého dlouholetého přítele Magnuse, syna hraběte Carrowa.
romantika
Ukázky

Skandál na zásnubách

109 Kč
87 Kč
Svatební plán - 20%
(1x)

Anglie roku 1811 Frederica, nejstarší dcera zemřelého vikomta z Panswicku, sní o báječné sezoně v Londýně. Jenže její otec zanechal rodině hromadu dluhů a tak, se její matka ve snaze zachránit alespoň rodinnou usedlost, rozhodne vsadit všechno na jedinou kartu.

romantika
Ukázky

Svatební plán

199 Kč
159 Kč
Těhotná kurtizána - 20%
(2x)
Už od té doby uplynuly víc než tři měsíce, a Oliver stále nemůže zapomenout na kouzelnou noc, kterou v Paříži strávil s jednou půvabnou dívkou…
romantika
Ukázky

Těhotná kurtizána

109 Kč
87 Kč
Trampoty s náušnicí - 20%
Jako by se všechno točilo kolem té staré náušnice! Vlastně ani nemá tak velkou cenu, a přesto ji chce získat tolik lidí! Hlavně ale Gisella… Jenže co má dělat, když její nový majitel, tak trochu tajemný Kaine, jí ji ne a nechce dát?
romantika
Ukázky

Trampoty s náušnicí

69 Kč
55 Kč
Únos na karibský ostrov - 20%
(1x)
Chloe nastoupí do baletní společnosti bratrů Casillasových jako kostymérka. Po letech se opět setkává s Louisem a ke svému překvapení zjišťuje, že ho i po čase odloučení miluje stejně, jako když jí bylo sedmnáct.
romantika
Ukázky

Únos na karibský ostrov

69 Kč
55 Kč
V labyrintu tajností - 20%
(1x)
Alex Golding musí za každou cenu zamezit svatbě svého švagra, který už je ženatý, a navíc s Alexovou sestrou čeká dítě. To se mu sice podaří, ale když uvidí jeho nevěstu, neodolá vášni, jakou v něm ta půvabná švadlena probudí.
romantika
Ukázky

V labyrintu tajností

109 Kč
87 Kč
Vdej se ještě dnes - 20%
(1x)
Trochu lehkomyslný, ale i duchaplně perlivý příběh odvěkého souboje ženy a muže.
romantika
Ukázky

Vdej se ještě dnes

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 256 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 > >>