Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
dle období

Deník Věrky Kohnové - 20%
(1x)
Kohnovi v lednu roku 1942 nastoupili do transportu na plzeňském nádraží a už se nevrátili. Do jejich bytu se nastěhovali jiní nájemníci, jejich věci se postupně poztrácely.
dle období
Ukázky

Deník Věrky Kohnové

279 Kč
223 Kč
Albert ze Šternberka - 20%
Mezi důležité spolupracovníky císaře Karla IV. patřil nejvýznamnější příslušník moravské větve rodu Šternberků. Albert absolvoval úspěšnou církevní kariéru, byl olomouckým kanovníkem, poté biskupem v severoněmeckém Zvěříně a v Litomyšli.
dle období
Ukázky

Albert ze Šternberka

349 Kč
279 Kč
Češi se nevzdávají! - 20%
Příběh Jaroslava Švarce, jednoho ze sedmi statečných parašutistů, který padl 18. června 1942 v kryptě chrámu sv. Cyrila a Metoděje v Resslově ulici v Praze.
dle období
Ukázky

Češi se nevzdávají!

209 Kč
167 Kč
Mám, co jsem si zasloužil - 20%
Kniha s posledními slovy Rudolfa Slánského před popravou v názvu detailně a poutavě pojednává o politických motivech a způsobech přípravy politických procesů v padesátých letech, zejména s tzv. „protistátním spikleneckým centrem v čele s R. Slánským“.
dle období
Ukázky

Mám, co jsem si zasloužil

319 Kč
255 Kč
Marie Terezie: císařovna a matka - 20%
Ve své poslední knize se francouzská psycholožka věnuje fascinující osobnosti rakouské císařovny Marie Terezie, výjimečné ženy v dějinách, která dokázala skloubit politickou dráhu panovnice mocného státního útvaru a roli matky, úzkostlivě pečující o výchovu svých dětí.
dle období
Ukázky

Marie Terezie: císařovna a matka

249 Kč
199 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
dle období
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Tajné války tajných služeb - 20%
Neúnavný badatel a výjimečný autor literatury faktu Karel Pacner text rozsáhlého diptychu, ve kterém podává strhující obraz světové špionáže od počátku 20. století do dneška, do poslední chvíle aktualizoval. Především na základě nově zjištěných skutečností z tajných archivů.
dle období
Ukázky

Tajné války tajných služeb

669 Kč
535 Kč
Se žlutou hvězdou v prázdném kupé - 20%
Příběh jedné z posledních žijících pamětnic Osvětimi, která po válce odešla do Velké Británie, kde absolvovala psychoterapeutický výcvik u Anny Freudové a celý profesní život se věnovala dětské psychiatrii.
dle období
Ukázky

Se žlutou hvězdou v prázdném kupé

189 Kč
151 Kč
1938 Neporaženi - 20%
Příběh této jedinečné historické mystifikace začíná přesně tam, kde skončila předchozí kniha 1938 Věrni zůstaneme - tedy v noci 30.září, těsně předtím, než zazněly první výstřely války o Československo.
dle období
Ukázky

1938 Neporaženi

299 Kč
239 Kč
Nezapomeňme - 20%
(1x)

Z dějin by se neměl vytrácet kontext a lidské příběhy! Společnost Post bellum ve sbírce Paměť národa dokumentuje příběhy, na které se zapomnělo či zapomenout mělo, a vypráví je dál.

dle období
Ukázky

Nezapomeňme

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>