Nejprodávanější tituly - červen 2023
psychologie

Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
psychologie

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Hojení vnitřních ran - 11%
Uštěpačné poznámky, chybějící slova poděkování nebo přehlížení mohou zasáhnout něčí srdce stejně silně jako nečekané odmítnutí či při hádce pronesená ostrá slova. I když budeme nadále fungovat navenek, psychicky jsme zraněni.
psychologie

Hojení vnitřních ran

314 Kč
279 Kč
Vývojová a vztahová terapie dětí - 11%
Dětský psychoterapeut a psychiatr Peter Pöthe shrnuje ve své knize zkušenosti z více než dvacetileté terapeutické práce s dětmi.
psychologie

Vývojová a vztahová terapie dětí

404 Kč
359 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Jak funguje strach - 11%
(2x)
Frank Furedi se vrací k tématu, které už zpracovával v knize Culture of Fear (Kultura strachu), neboť mnohé z toho, co předvídal, se skutečně stalo.
psychologie
Ukázky

Jak funguje strach

356 Kč
316 Kč
Tvořit nové věci - 11%
Terapeut, lektor a karmelitán od Pražského Jezulátka. Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucí skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.
psychologie
Ukázky

Tvořit nové věci

332 Kč
295 Kč
Výbor z díla VII. – Symbol a libido - 11%
Revidované vydání sedmého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje první část Jungovy významné práce „Symboly proměny“. Kniha o proměnách psychické energie předznamenala vznik analytické psychologie.
psychologie

Výbor z díla VII. – Symbol a libido

850 Kč
755 Kč
Moderní sebeobrana - 11%
(1x)
Tahle kniha je zbraň. Doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání.
psychologie

Moderní sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Řád není všechno - 11%
(3x)
Oceňovaný komentátor a psycholog ve své předchozí knize 12 pravidel pro život nabídl „protilátky proti chaosu“ v našich životech: odvěké pravdy, uzpůsobené pro moderní život plný úzkostí.
psychologie
Ukázky

Řád není všechno

358 Kč
318 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
psychologie
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 339 položek
<< < 1 2 3 4 .. 34 > >>