Nejprodávanější tituly - červen 2023
psychologie

Na čem si stojím... - 11%
(1x)
Román lékaře, který se po úrazu stal pacientem a tuto novou roli popsal s profesionální autentičností. Neurolog po těžkém úrazu, kdy došlo k porušení nervového systému, ztratil cit v noze. Vypovídá o rozsahu lidského trápení, o hranicích našeho "já".
psychologie

Na čem si stojím...

163 Kč
145 Kč
Sny a podsvětí - 11%
Po klasicích Sigmundu Freudovi a C. G. Jungovi přichází James Hillman s originálním pohledem na sny a práci s nimi.
psychologie

Sny a podsvětí

377 Kč
335 Kč
Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Rozšířené vydání oblíbené publikace zpracovává psychický vývoj jedince v období dětství a dospívání.
psychologie

Vývojová psychologie

315 Kč
280 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Slasti a strasti pečujících - 11%
Neformální pečovatelé, kteří se starají o své blízké (nemocné partnery, děti se zdravotním postižením či seniory v prostředí domova), vykonávají nesmírně záslužnou práci.
psychologie
Ukázky

Slasti a strasti pečujících

261 Kč
232 Kč
Vazba - 11%
Dnes již klasická kniha pojednává o procesu citového přilnutí a dokazuje, že tendence dítěte ke vztahové vazbě je instinktivní odpovědí na potřebu ochrany.
psychologie

Vazba

584 Kč
519 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
psychologie

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 339 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>