Nejprodávanější tituly - červen 2023
právo

Zákon o cenách - 11%
Jako první na trhu Vám přinášíme ucelený okomentovaný zákon č. 526/1990 Sb. o cenách. Komentář zpracovali přední autoři z řad Ministerstva financí a je skvělou pomůckou pro orientaci v dané problematice.
právo

Zákon o cenách

446 Kč
396 Kč
Zastoupení podnikatele - 11%
Předkládaná monografie velmi zevrubně zpracovává téma zastoupení podnikatele.
právo

Zastoupení podnikatele

891 Kč
792 Kč
Právo společnosti - 11%
Ústředním tématem této knihy je vztah právního a společenského systému. Luhmannova teorie popisuje, jak právo ve společnosti funguje, plní společenskou funkci, a dokonce společnost utváří.
právo
Ukázky

Právo společnosti

437 Kč
388 Kč
Eutanázie - 11%
Text je primárně určen studentům medicíny a sleduje schéma obvyklé v přednáškách z lékařské etiky (definice problému, argumenty, legislativa).
právo

Eutanázie

233 Kč
207 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
V čele občanských elit
Kniha zkoumá formování a proměnu advokátní profese v rámci Moravského markrabství ve druhé polovině 19. století a na počátku 20. století.
právo

V čele občanských elit

153 Kč
Mezinárodní obchodní operace
Těžiště publikace tvoří části zabývající se mezinárodním obchodem hmotným zbožím a aktivitami s ním souvisejícími, zejména celním řízením, financováním mezinárodního obchodu, jeho logistickým zajišťováním, pojištěním apod.
právo

Mezinárodní obchodní operace

134 Kč
Expertní inženýrství v systémovém pojetí - 20%
Na trhu ojedinělá publikace s neobvyklým zaměřením představuje průvodce světem systémových metod a inženýrských oborů expertních analýz.
právo
Ukázky

Expertní inženýrství v systémovém pojetí

587 Kč
470 Kč
Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století - 11%
Na trhu ojedinělá publikace je určena ekonomům, podnikatelům, obchodníkům, pracovníkům státní správy, studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
právo

Mezinárodní obchod ve světové krizi 21. století

386 Kč
343 Kč
Pracovnělékařské služby - 11%
Publikace „Povinnosti zaměstnavatele v oblasti zdravotní péče o zaměstnance“ zpracovává v současné době velmi aktuální téma.
právo

Pracovnělékařské služby

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>